Τον Λίονελ Μέσι έβαλαν να αλλάξει όνομα στο Tata Zica

Γιώργος Βαρίνος
Τον Λίονελ Μέσι έβαλαν να αλλάξει όνομα στο Tata Zica
Την μεγάλη σημασία του ποδοσφαίρου έχουν καταλάβει στην ινδική Tata και έκαναν χρυσό πρεσβευτή της μάρκας τον Λίονελ Μέσι, στην προσπάθεια της εταιρείας να απευθυνθεί σε ένα παγκόσμιο κοινό.

Είναι άγνωστο πόσο πιο πλούσιος έγινε ο Λίονελ Μέσι μετά το χρυσό συμβόλαιο που έκλεισε με την ινδική Tata. O Mέσι έγινε ο επίσημος πρεσβευτής της μάρκας στις παγκόσμιες αγορές και πλέον φωτογραφίζεται γελαστός δίπλα στο Tata Zica, το οποίο θα άλλαξει σύντομα ονομασία καθώς ο ιός Ζίκα, ο οποίος έχει τρομάξει τους επιδημιολόγους έτυχε να έχιε το ίδιο όνομα με το νέο μοντέλο της Tata.

Η αυτοκινητοβιομηχανία Tata είναι ένας γίγαντας της βαριάς βιομηχανίας στην Ινδία με τζίρο εκατοντάδων δισεκατομυρίων δολλαρίων. Δραστηριοποιείται στην εξόρυξη σιδήρου, στις κατασκευές, και στην αυτοκινητοβιομηχανία, κατασκευάζοντας τεράστια φορτηγά, πούλμαν, λεωφορεία και δεκάδες μοντέλα αυτοκινήτων, κυρίως για την τοπική αγορά. Αν και η εταιρεία έγινε γνωστή στο δυτικό κοινό με το Tata Nano, ένα λιλιπούτειο αυτοκινητάκι που δεν ταίριαζε στην Ευρωπαική αγορά, εν τούτοις οι γνώστες ξέρουν πως η Tata, είναι πλέον ιδιοκτήτρια της... Jaguar - Land Rover.

Το Zica -που δεν θα ονομαστεί τελικά έτσι- προορίζεται για την τοπική αγορά αρχικά, αλλά οι Ινδοί έχουν βλέψεις και για άλλες περιφερειακές αγορές, όπως είναι η Αφρικανική αγορά αλλά και οι υπόλοιπες ασιατικές αγορές που δεν έχουν αυστηρούς περιβαντολογικούς περιορισμούς και έχουν ελαστικούς νόμους στα θέματα ασφάλειας.

Δείτε το video...

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!