Ο πρώτος «εργοδότης» του Σουμάχερ στο τιμ του Top Gear

Ο πρώτος «εργοδότης» του Σουμάχερ στο τιμ του Top Gear

Ο πρώτος «εργοδότης» του Σουμάχερ στο τιμ του Top Gear

Με νέα, λαμπερά και διάσημα ονόματα διαμορφώνεται η ομάδα παρουσιαστών του επόμενου κύκλου εκπομπών του Top Gear, η οποία θα πλαισιώνει τον Κρις Εβανς.

Εντυπωσιακά ονόματα θα πλαισιώνουν τον παρουσιαστή του νέου κύκλου εκπομπών του Top Gear, Κρις Εβανς. Έτσι ακούγεται, ότι ένας από τους συμπαρουσιαστές στο πλάι του Εβανς θα είναι ο Εντι Τζόρνταν. Ο 67χρονος Ιρλανδός εργαζόταν ως σχολιαστής της Formula 1, ενώ έχει υπάρξει οδηγός και ιδιοκτήτης της ομάδας Jordan Grand Prix στο συγκεκριμένο άθλημα.

Σύμφωνα με την βρετανική ιστοσελίδα RadioTimes.com, ο Τζόρνταν δεν έχει υπογράψει ακόμη επίσημα συμβόλαιο με το BBC, κάτι που αναμένεται όμως να γίνει τις επόμενες ημέρες.

Ο Ιρλανδός συμμετείχε με την ομάδα του Jordan Grand Prix στα πρωταθλήματα της Formula 1 από το 1991 έως το 2005 και μεταξύ των οδηγών του περιλαμβάνονταν ονόματα, όπως του Νάιτζελ Μάνσελ, του Ντέιμον Χιλ και του Μίκαελ Σουμάχερ. Μάλιστα από εκείνη την ομάδα ξεκίνησε το 1991 η καριέρα του Σούμι στη Formula 1, αν και ο Γερμανός έμεινε μόνον για έναν αγώνα στη Jordan και μεταγράφηκε αμέσως μετά στη Benetton. Ο Τζόρνταν ήταν διευθυντής των αναλυτών της Formula 1 στο BBC από το 2009 έως πέρυσι, οπότε αγόρασε τα τηλεοπτικά δικαιώματα των Γκραν Πρι άλλο βρετανικό κανάλι.

Πριν λίγες ημέρες ανακοινώθηκε, ότι τον Εβανς θα πλαισιώσει ο γνωστός ηθοποιός της τηλεόρασης Ματ Λε Μπλανκ, ενώ θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι μέλος της νέας ομάδας του Top Gear θα είναι και ο βρετανός δημοσιογράφος αυτοκινήτου, Κρις Χάρις. Μάλιστα ο Χάρις ανέβασε ένα μήνυμα στο Twitter, όπου αναφέρει ότι θα ανεβάσει τις επόμενες εβδομάδες άλλα τέσσερα βίντεο στο Youtube και μετά θα σταματήσει, προφανώς λόγω έλλειψης χρόνου. Σχεδόν βέβαιο θεωρείται, ότι θα περιλαμβάνεται στο νεοσυσταθέν τιμ και η οδηγός αγώνων, Ζαμπίνε Σμιτς.

Πάντως, η δομή του νέου Top Gear θα είναι εντελώς διαφορετική και θα μοιάζει με πυραμίδα στην κορυφή της οποίας θα υπάρχει μόνον ο Εβανς. Δίπλα σε αυτόν θα υπάρχουν και οι άλλοι παρουσιαστές με ειδικούς, επιμέρους ρόλους.

Best of internet