Δεν θα λανσάρει μικρό SUV η VW

Δεν θα λανσάρει μικρό SUV η VW

Δεν θα λανσάρει μικρό SUV η VW

Αλλαξαν οι προτεραιότητες της Volkswagen, η οποία αποφάσισε να μην προχωρήσει σε φάση παραγωγής το τρίθυρο SUV Taigun, ενώ ετοιμάζει στη θέση του ένα άλλο που θα μας δείξει στο Σαλόνι της Γενεύης.

Η Volkswagen δεν πρόκειται να κατασκευάσει τελικά το Taigun. Σύμφωνα με ανθρώπους της εταιρείας, το τρίθυρο SUV πόλης είναι πολύ μικρό και δεν ταιριάζει στη γκάμα τους. Η VW είχε παρουσιάσει το 2012 στη Βραζιλία μία μελέτη του Taigun και ετοιμαζόταν να το λανσάρει στην αγορά μέσα στην επόμενη διετία. Τώρα ανατρέπονται όλα αυτά τα σχέδια και η γερμανική μάρκα πρόκειται να παρουσιάσει τον Μάρτιο στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης ένα εντελώς διαφορετικό SUV.

Aυτή τη στιγμή υπάρχουν στη γκάμα της δεύτερης μεγαλύτερης αυτοκινητοβιομηχανίας στον κόσμο δύο μοντέλα της κατηγορίας SUV, το Touareg και το λίγο μικρότερο Tiguan. Στα πλάνα της Volkswagen βρίσκεται και ένα τρίτο, σαφώς μεγαλύτερο, που προορίζεται κυρίως για την αγορά των ΗΠΑ.

Τον περασμένο χρόνο είχαν αλλάξει τα σχέδια της VW και για το μέλλον του Phaeton. Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα, δεν θα υπάρξει διάδοχος για τη λιμουζίνα πολυτελείας των Γερμανών, οι οποίοι θα λανσάρουν ωστόσο ένα αντίστοιχο μοντέλο, που θα είναι 100% ηλεκτρικό.

Best of internet