Απρόσμενος νυχτερινός επισκέπτης (video)

Γιώργος Βαρίνος
Απρόσμενος νυχτερινός επισκέπτης (video)
Μέσα στη νύχτα, ένα Honda Accord επισκέφτηκε την κρεβατοκάμαρα μιας οικογένειας στην πόλη Λόντερχιλ, στην πολιτεία της Φλόριντα των ΗΠΑ.

Σίγουρα είναι μια από τις πιο τρομακτικές και σπάνιες εμπειρίες να βρεθείς την ώρα του ύπνου σου με ένα… αυτοκίνητο στο προσκέφαλό σου. Δυστυχώς αυτό συνέβη στην πόλη Λόντερχιλ, στη Φλόριντα των ΗΠΑ, όταν για άγνωστο λόγο ένα Honda Accord του ’90 μπήκε κάθετα στην αυλή ενός σπιτιού και εμβόλισε τον τοίχο της κρεβατοκάμαρας, μπαίνοντας περίπου 3 μέτρα μέσα σε αυτή. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της πυροσβεστικής, το αυτοκίνητο έσπρωξε το κρεβάτι του ζευγαριού που κοιμόταν σε αυτό σε όλο το μήκος του δωματίου, φτάνοντάς το έως την… τουαλέτα, κυριολεκτικά διαλύοντας το σπίτι. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ολόκληρης της οικογένειας που κατοικούσε αυτό, ενός ζευγαριού και της κόρης τους.

Αμέσως μετά την πρόσκρουση και μέσα σε δευτερόλεπτα, ο οδηγός του αυτοκινήτου εξαφανίστηκε και φυσικά αναζητείται από την αστυνομία. Όπως μπορούσε να δούμε στο video ή ελαφριά κατασκευή του σπιτιού δεν συνέβαλε καθόλου στην ανακοπή της πρόσκρουσης, η οποία προφανώς έχει να κάνει με την επήρεια του οδηγού σε ουσίες ή αλκοόλ, γεγονός που τον οδήγησε και στην λανθασμένη απόφαση να εγκαταλείψει τον τόπο του ατυχήματος. Ευτυχώς η ζωή των ιδιοκτητών του σπιτιού δεν κινδύνεψε, κάτι όμως μας λέει ότι θα κάνουν πάρα πολύ καιρό να κοιμηθούν και πάλι ήσυχοι στο σπίτι τους.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!