«Τεχνική» συνάντηση για τους κανονισμούς του 2017 στη Formula1

«Τεχνική» συνάντηση για τους κανονισμούς του 2017 στη Formula1

Οι τεχνικοί διευθυντές θα έχουν συνάντηση στις 11 Φεβρουαρίου για να συζητήσουν τους κανονισμούς της Formula1 για το 2017 και αν υπάρξει ομόφωνη απόφαση, θα... ανοίξει ο δρόμος για να εφαρμοστούν.

«Τεχνική» συνάντηση για τους κανονισμούς του 2017 στη Formula1

Πολλές είναι οι συναντήσεις που γίνονται, ώστε να βρεθεί η... χρυσή τομή και να αποφασιστούν οι νέοι κανονισμοί που θα εφαρμοστούν στη Formula1 από το 2011. Οι αλλαγές που θα γίνουν θα είναι ριζικές και την Πέμπτη (11/2) θα έχουν συνάντηση οι τεχνικές διευθυντές των ομάδων για να γίνει νέα συζήτηση.

Μάλιστα, αν υπάρξει ομόφωνη απόφαση, θα... ανοίξει ο δρόμος για να εγκριθούν και να εφαρμοστούν πριν εκπνεύσει η διορία για την τελική απόφαση, που είναι η 1η Μαρτίου. Αυτό τόνισε και ο Νικ Τσέστερ μιλώντας στην ιστοσελίδα motorsport.com.

«Οι δυσκολίες που υπάρχουν είναι ότι όλες οι ομάδες τοποθετούνται λίγο περισσότερο, όταν πλησιάζουμε στην ημερομηνία για την τελική απόφαση, που είναι η 1η Μαρτίου. Έχουμε άλλη μία συνάντηση στις 11 Φεβρουαρίου και ελπίζω σε αυτή τη συνάντηση να κάνουμε πρόοδο.

Πιστεύω ότι μπορούν να λυθούν οι διαφορές, αλλά μόνο αν υπάρξει σωστή κατεύθυνση από το Strategy Group και τη FIA για το τι θέλουν. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να συμφωνήσουμε για τους κανονισμούς. Είχαμε συμφωνήσει για κάποιους πριν τα Χριστούγεννα και αν έχουμε την εντολή που απαιτείται, τότε ίσως να τελειώνουμε με το θέμα».

Best of internet