Ποιος θρύλος της Formula 1 αποδείχθηκε μπερμπάντης;

Ποιος θρύλος της Formula 1 αποδείχθηκε μπερμπάντης;

Ποιος θρύλος της Formula 1 αποδείχθηκε μπερμπάντης;

Τι αποκάλυψαν τα τεστ πατρότητας μετά τη λήψη δείγματος DNA από το πτώμα του πέντε φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή της Formula 1, Χουάν Μανουέλ Φάντζιο;

Bροχή οι αποκαλύψεις για την ερωτική ζωή του Χουάν Μανουέλ Φάντζιο, αν και έχουν περάσει πάνω από είκοσι χρόνια από τότε που αποδήμησε εις Κύριον. Ο Αργεντινός, που είχε γράψει σπουδαία ιστορία στη Formula 1 κατακτώντας πέντε παγκόσμια πρωταθλήματα με τις Alfa Romeo, Maserati, Mercedes και Ferrari, πέθανε το 1995 σε ηλικία 84 ετών, ανύπαντρος και χωρίς παιδιά. Και μπορεί μεν να μην παντρεύτηκε ποτέ, ωστόσο περιστοιχιζόταν πάντα από ωραίες γυναίκες.

Τελικά ο Φάντζιο αποδείχθηκε πολύ…μπερμπάντης, αφού είχε αφήσει πίσω του όχι έναν, αλλά δύο γιους, που ήταν οι καρποί του έρωτά του με δύο διαφορετικές γυναίκες. Οι δύο –ηλικιωμένοι πλέον- άντρες ζήτησαν να αναγνωριστούν ως φυσικά τέκνα του παλαιού θρύλου της Formula 1, ώστε να διεκδικήσουν στην συνέχεια μέρος της μεγάλης περιουσίας που έχει αφήσει πίσω του.

Έτσι, τον Αύγουστο του 2015 έγινε εκταφή του πτώματος του Φάντζιο, που βρίσκεται στο νεκροταφείο της γενέτειρας του Αργεντινού, την πόλη Μπαλκάρκε. Τα δείγματα DNA που ελήφθησαν στάλθηκαν για εξέταση σε ειδικά εργαστήρια και τώρα βγήκαν τα αποτελέσματα, που επιβεβαίωσαν τους ισχυρισμούς των δύο ανδρών.

Την Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, ανακοίνωσε ο 72χρονος Ρούμπεν Βάσκεζ στο πρακτορείο ειδήσεων ΤΝ, ότι είναι γιος του Φάντζιο. Δήλωσε επίσης, ότι «αυτό είναι ένα Happy End. Όλοι μου έλεγαν ότι είμαι ο γιος του Φάντζιο, γιατί μοιάζω με αυτόν και έχω τη δική του φωνή».

Είχε προηγηθεί τον Δεκέμβριο του 2015 ανακοίνωση του 77χρονου Όσκαρ Εσπινόζα, σύμφωνα με την οποία και το δικό του τεστ DNA επιβεβαίωσε, ότι είναι γιος του φημισμένου πρώην πιλότου της Formula 1.

Τώρα αναμένεται να ξεκινήσει ένας μαραθώνιος δικαστικός αγώνας από μέρους των ηλικιωμένων γιων, για να διεκδικήσουν μερίδιο της περιουσίας του φυσικού πατέρα τους, ο οποίος δεν τους αναγνώρισε, όσο ζούσε.

Best of internet