Η Honda Africa Twin κατακτά τα smartphone

Η Honda Africa Twin κατακτά τα smartphone

Η Honda Africa Twin κατακτά τα smartphone

Οι κάτοχοι smartphone, χάρη στην εντυπωσιακή εφαρμογή που δημιούργησε η Honda για τη νέα Africa Twin, έχουν πολλές δυνατότητες γνωριμίας με το μοντέλο.

Η Honda παρουσιάζει ένα εντελώς νέο τρόπο απεικόνισης της νέας Africa Twin, η οποία κάνει χρήση των αυξημένων δυνατοτήτων των smartphones. Η εφαρμογή χρησιμοποιεί CGI, προηγμένη 3D μοντελοποίηση και επαυξημένη πραγματικότητα  (AR) που επιτρέπει τη χρήση του smartphone για λεπτομερή (close-up) απεικόνιση όλων των εκδόσεων της Africa Twin (στάνταρ, ABS και DCT) στις τέσσερις διαθέσιμες αποχρώσεις (CRF Rally, Africa Twin Tricolor, Digital Silver Metallic και Matte Ballistic Black Metallic). Χρησιμοποιώντας την κάμερα της συσκευής, υπάρχει η δυνατότητα το μοντέλο που επιλέχθηκε, να μεταφερθεί οπουδήποτε στο περιβάλλον του χρήστη, δημιουργώντας εντυπωσιακές εικόνες.

Η νέα εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα επισκόπησης της Africa Twin από οποιαδήποτε γωνία και σε οποιαδήποτε διάσταση, διαμόρφωσης του μοντέλου σύμφωνα με τις επιθυμίες του χρήστη, τοποθέτησης της διαμορφωμένης εικόνας στο περιβάλλον του χρήστη μέσω της κάμερας του smartphone και επέμβασης στις διαστάσεις της διαμορφωμένης μοτοσικλέτας, ώστε να ταιριάζει σε κάθε φόντο.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για smartphones με λειτουργικό IOS και Android στους παρακάτω συνδέσμους:

(iOS) Apple: https://appsto.re/gb/Hl8jab.i

(Android) Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hondaeu.africatwin

Best of internet