Μάγκνουσεν: «Είμαι έτοιμος»

Gazzetta team
Μάγκνουσεν: «Είμαι έτοιμος»
Ο Κέβιν Μάγκνουσεν δήλωσε έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης να επιστρέψει στη δράση, μετά από μία σεζόν μακριά από τους αγώνες, και... διψασμένος για να δείξει την αξία του.

Μία ολόκληρη χρονιά μακριά από τους αγώνες φάνηκε σαν... αιώνας στον Κέβιν Μάγκνουσεν. Ο Δανός έκανε ντεμπούτο στη Formula1 το 2014 με τη McLaren, αλλά έχασε τη θέση του από τον Φερνάντο Αλόνσο, τη στιγμή που έμεινε ως δοκιμαστής για να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα του Γουόκινγκ τον περασμένο Οκτώβριο.

Πλέον, πήρε τη θέση του Παστόρ Μαλντονάντο στη Renault και δήλωσε έτοιμος να επιστρέψει, ειδικά από πλευράς φυσικής κατάστασης. «Είχα μία σεζόν το 2014 με τη McLaren και ένιωσα ότι πήγε αρκετά καλά κόντρα σ' έναν πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή. Το να αντικατασταθώ την ακόλουθη χρονιά ήταν δύσκολο, ακόμα κι αν το δίδυμο στην ομάδα ήταν πολύ δυνατό.

Αγωνίζομαι κάθε χρόνο από έξι ετών, οπότε το να κάτσω στην άκρη σίγουρα δεν ήταν μέρος των σχεδίων μου. Πιστεύω ότι θα πάρω πολλούς βαθμούς (το 2016). Έχω ιδιαίτερα μεγάλο κίνητρο, αφού ήμουν εκτός μία ολόκληρη χρονιά. Καθόμουν εκεί τα τριήμερα και... διψάω να επιστρέψω και να δείξω την αξία μου», είπε, αρχικά.

Στη συνέχεια, τόνισε πως δε θα αποτελέσει πρόβλημα το γεγονός ότι για μία χρονιά δεν έτρεχε σε αγώνες. «Όντας χωρίς αγώνες πέρυσι είχα περισσότερο χρόνο να προπονηθώ και νιώθω πολύ φορμαρισμένος. Από φυσική κατάσταση είμαι έτοιμος.

Δεν ξόδεψα πολύ χρόνο σε αγώνα, αλλά ήταν καλός αυτός που είχα. Πάντα ήμουν έκπληκτος με το πόσο γρήγορα επαναπροσαρμοζόμουν στην οδήγηση, ενώ ήμουν για αρκετό καιρό εκτός. Αμέσως έπιανα ρυθμό, όταν δοκίμαζα το αυτοκίνητο της Porsche στο Λε Μαν. Είμαι έτοιμος».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!