Στο WRC2 η ομάδα του Λεμπ

Gazzetta team
Στο WRC2 η ομάδα του Λεμπ
Η ομάδα του Σεμπαστιάν Λεμπ θα είναι παρούσα σε έξι αγώνες της κατηγορίες του WRC2 με τον Κουέντιν Γκιορντάνο στο τιμόνι.

Αφού πανηγύρισε εννιά τίτλους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι, ο Σεμπαστιάν Λεμπ αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Ωστόσο, δε σταμάτησε να κάνει αυτό που λατρεύει, που δεν είναι άλλο από τους αγώνες. Μάλιστα, συμμετείχε και σε κάποιους αγώνες του WRC, ενώ ίδρυσε και τη δική του ομάδα, με την οποία έλαβε μέρος στο Γαλλικό Πρωτάθλημα Τουρισμού.

Ωστόσο, η Sebastien Loeb Racing θα είναι παρούσα για πρώτη φορά και στο Παγκόσμιο, αφού θα λάβει μέρος στην κατηγορία WRC2 σε έξι αγώνες. Στο τιμόνι θα είναι ο 29χρονος Κουέντιν Γκιορντάνο, ο οποίος τερμάτισε τέταρτος στο WRC3 και στο JWRC για να κάνει το άλμα φέτος στο WRC2.

«Όταν άκουσα ότι ο Σεμπαστιάν δούλευε στο πρότζεκτ, αμέσως ήθελα να μπω στην ομάδα του. Αυτό θα με βοηθήσει να γίνω καλύτερος οδηγός και η παρουσία του Σεμπαστιάν στο πλευρό μου θα μου δώσει παραπάνω κίνητρο», δήλωσε ο Γκιορντάνο.

«Ακολουθήσαμε τον Κουέντιν από πέρυσι, όταν τρέξαμε στο Γαλλικό Πρωτάθλημα Τουρισμού. Είναι έμπειρος, αλλά επίσης έχει πολύ ταλέντο και το έδειξε πέρυσι και πιο πρόσφατα στο Ράλι του Μόντε Κάρλο», ανέφερε από την πλευρά του, ο θρύλος του WRC Λεμπ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!