Έτσι θα είναι η Aston Martin DB11;

Gazzetta team
Έτσι θα είναι η Aston Martin DB11;
Νέα, ηλεκτρονικά επεξεργασμένη φωτογραφία έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο, δίνοντας μια γεύση για το πως θα μπορούσε να μοιάζει το νέο δημιούργημα της Aston Martin.

Έναν μήνα πριν από την επίσημη παρουσίαση της Aston Martin DB11 στην έκθεση της Γενεύης, κυκλοφόρησαν φωτογραφίες στο διαδίκτυο που ίσως μαρτυρούν την τελική της μορφή. Η μία είναι ηλεκτρονικά επεξεργασμένη, ενώ η άλλη είναι κανονική, μόνο που αποκαλύπτει μόνο το πίσω μέρος και αμφότερες προέρχονται από το Ολλανδικό Autojunk. Στις εικόνες αποκαλύπτεται η μεγάλη γρίλια εμπρός, χαρακτηριστική της φίρμας ενώ σε γενικές γραμμές, το σουλούπι ακολουθεί την DB10 που είδαμε στην νέα ταινία του James Bond.

Για τα μηχανικά μέρη που θα φέρει ο αντικαταστάτης της DB9 δεν υπάρχουν ακόμη επίσημα στοιχεία, ωστόσο το πιο πιθανό είναι να εφοδιαστεί με έναν V12 κινητήρα στα 5,2 λίτρα με δύο τούρμπο, αντί του ατμοσφαιρικού V12 των 5,9 λίτρων του παρελθόντος. Η απόδοσή του εκτιμάται ότι θα αγγίζει τους 600 ίππους και υπάρχει η πιθανότητα να λανσαριστούν και μικρότερα V8 σύνολα, προερχόμενα από την AMG. Ύστερα από την συνεργασία της Daimler με την Aston Martin, η τελευταία θα απολαμβάνει τεχνολογίες της πρώτης, όπως νέα συστήματα ασφαλείας και Infotainment, ενώ θεωρείται αρκετά πιθανό να δούμε ψηφιακό πίνακα οργάνων στην DB11.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!