Ποιος αθλητής καπάρωσε ήδη μία Bugatti Chiron;

Ποιος αθλητής καπάρωσε ήδη μία Bugatti Chiron;

Ποιος αθλητής καπάρωσε ήδη μία Bugatti Chiron;

Η διάδοχος της Veyron κοστίζει 2,2 εκατομμύρια ευρώ, είναι όμως ανάρπαστη και έχουν «φύγει» ήδη τα 100 από τα συνολικά 500 τέτοια μοντέλα που θα κατασκευάσει η Bugatti!

Η αγάπη του Φλόιντ Μεϊγουέδερ για τα γρήγορα, πολυτελή και πανάκριβα αυτοκίνητα είναι πασίγνωστη. Ο πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής στον κόσμο, με ετήσιο εισόδημα γύρω στα 275 εκατ. ευρώ, λατρεύει ιδιαίτερα τις Bugatti, αφού στο γκαράζ του παρκάρουν τρεις Veyron! Σύντομα θα γίνουν όμως τέσσερις, καθώς ο διάσημος μποξέρ δεν άντεξε στον πειρασμό και παρήγγειλε μία Bugatti Chiron. Η διάδοχος της Veyron έχει γίνει ήδη από τώρα ανάρπαστη, αν και δεν έχουν κυκλοφορήσει ούτε καν φωτογραφίες της, ενώ κοστίζει και 2,2 εκατομμύρια ευρώ!

Το νέο hypercar της Bugatti θα το αποκτήσουν 500 άτομα συνολικά, με τις παραγγελίες αυτή την στιγμή να ξεπερνούν τις 100. Αυτό είναι πολύ εντυπωσιακό αν σκεφτεί κανείς ότι πρόκειται ουσιαστικά για παραγγελίες στα…τυφλά, καθώς δεν έχουν ανακοινωθεί ούτε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου, που ακούγεται ότι θα αποδίδει 1.500 ίππους!

Το εκπληκτικό αυτοκίνητο θα είναι ο απόλυτος σταρ στην έκθεση της Γενεύης τον ερχόμενο Μάρτιο, ενώ στην φωτογραφία απεικονίζεται το πρωτότυπο μοντέλο Bugatti Vision GT. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά εντυπωσιακό πρωτότυπο, το οποίο αποκάλυψε η Bugatti τον περασμένο Σεπτέμβριο στην Εκθεση της Φρανκφούρτης και εξελίχθηκε αποκλειστικά και μόνον για την τελευταία έκδοση του ηλεκτρονικού παιχνιδιού Gran Turismo στο Playstation.

Α, ρε Φλόιντ! Μας ξέρανες πάλι!

Best of internet