Επιβεβαίωσε την αποχώρησή του ο Μαλντονάντο

Νίκος Τσιώκος
Επιβεβαίωσε την αποχώρησή του ο Μαλντονάντο
Ο Παστόρ Μαλντονάντο επιβεβαίωσε ότι δε θα είναι στο γκριντ της Formula1 το 2016, με τον Κέβιν Μάγκνουσεν να παίρνει τη θέση.

Οι πηγές ότι η Renault δεν τα βρήκε με την PDVSA επιβεβαιώθηκαν από τον Παστόρ Μαλντονάντο. Ο πιλότος από τη Βενεζουέλα, με δήλωσή του στον λογαριασμό του στο twitter, γνωστοποίησε ότι δε θα είναι στο γκριντ της Formula1 για το 2016. «Με μεγάλη ταπεινότητα σας πληροφορώ σήμερα ότι δε θα είμαι στο γκριντ το 2016.

Ευχαριστώ για όλα τα μηνύματα στήριξης, το πάθος και το ενδιαφέρον για το μέλλον μου. Είμαι ευγνώμων στον Θεό, στην οικογένειά μου, στους χορηγούς μου, στους φίλους, στους οπαδούς μου και σε όλους που με βοήθησαν να υλοποιήσω το όνειρο να εκπροσωπήσω τη Βενεζουέλα στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Τα λέμε σύντομα!», έγραψε ο Μαλντονάντο.

Όσο για τον αντικαταστάτη του, έχει γίνει ήδη γνωστό από τις προηγούμενες ημέρες ότι θα είναι ο Κέβιν Μάγκνουσεν. Έτσι, θα έχουμε μία αλλαγή της τελευταίας στιγμής στο γκριντ της νέας σεζόν. Τέλος, να σημειώσουμε ότι απομένει να ανακοινώσει οδηγούς η Manor για να συμπληρωθεί το... παζλ του 2016.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!