Τα πλούσια ελέη του Fiat Tipo (video)

Γιώργος Βαρίνος
Τα πλούσια ελέη του Fiat Tipo (video)
Το νέο μικρό – μεσαίο μοντέλο της Fiat, το Tipo, είναι ιδιαίτερα ευρύχωρο. Το πόσο, μπορείτε να το ανακαλύψετε στο σχετικό video.

Μέσα στο Φεβρουάριο θα ξεκινήσουν οι πωλήσεις του νέου μικρού – μεσαίου μοντέλου της Fiat, του Tipo. Πέρα από τον κομψό σχεδιασμό, κυρίαρχο χαρακτηριστικό του τετράθυρου αμαξώματος – θα ακολουθήσει και πεντάθυρο αργότερα- είναι οι μεγάλοι εσωτερικοί χώροι, τόσο για επιβάτες όσο και για αποσκευές. Σε ένα όμορφο video η Fiat μας δίνει μια εικόνα των δυνατοτήτων που εξασφαλίζει ο χώρος αποσκευών των 520 λίτρων, τα αναδιπλούμενα πίσω καθίσματα και οι διάσπαρτοι, πρακτικοί και άνετοι χώροι για μικρά αντικείμενα συνολικού όγκου 12 λίτρων.

Παρά τους μεγάλους εσωτερικούς χώρους, το αμάξωμα του Tipo έχει συμπαγείς εξωτερικές διαστάσεις (4.54 μέτρα μήκος, 1.79 μέτρα πλάτος και 1.49 μέτρα ύψος) και φυσικά μεγάλο μεταξόνιο 2,64 μέτρων. Στην ελληνική αγορά το Fiat Tipo θα είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις (Pop και Lounge) με τέσσερις κινητήρες: Δύο βενζίνης, 1.4 95 ίππων, 1.6 E.torQ 110 ίππων και δύο τούρμπο ντίζελ, 1.3 MultiJet II 95 ίππων και 1.6 MultiJet II 120 ίππων. Τα διαθέσιμα κιβώτια ταχυτήτων είναι δύο χειροκίνητα πέντε και έξι σχέσεων και ένα αυτόματο έξι σχέσεων. Οι τιμές ξεκινούν από τις 13.190€ με απόσυρση για την έκδοση βενζίνης 1.4 Pop και φτάνουν στις 19.470€ για την έκδοση diesel 1.6 120 ίππων Lounge, πάντα με απόσυρση.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!