Βρήκε λύσεις η Pirelli

Νίκος Τσιώκος
Βρήκε λύσεις η Pirelli
Ικανοποίηση έφεραν στην Pirelli οι βρόχινες δοκιμές, με τον Πολ Χέμπερι να τονίζει ότι είναι στη σωστή κατεύθυνση.

Δύο ημέρες στην πίστα Πολ Ρικάρντ της Γαλλίας... ξόδεψαν Ferrari, McLaren και Red Bull στο πλαίσιο των βρόχινων δοκιμών της Pirelli. Από αυτές οι άνθρωποι της ιταλικής εταιρείας έμειναν ικανοποιημένοι, με τον Πολ Χέμπερι να τονίζει ότι βρέθηκαν κάποιες λύσεις και πως είναι στη σωστή κατεύθυνση.

«Ήταν τυφλές δοκιμές, οπότε οι ομάδες και οι οδηγοί δεν ξέρουν τι τρέχουν. Μερικές φορές οι διαφορές στις γόμες δε φαίνονται ξεκάθαρα. Η δεύτερη μέρα μας επέτρεψε να επιβεβαιώσουμε μερικές αλλαγές που θα φέρουμε. Έχοντας υπόψιν ότι κάναμε δοκιμές στο βρεγμένο, θα δούμε ασυνήθιστες ψυχρές συνθήκες στην πλειοψηφεία της σεζόν.

Εκτός από τους πιο κρύους και βροχερούς αγώνες, που τείνουν να είναι το Σίλβερστοουν, το Σπα, η Αυστρία, ίσως και το Όστιν, κοιτάμε και τις θερμοκρασίες στην εκκίνηση. Έχει μεγάλη επίδραση στις γόμες, που πρέπει να λειτουργήσουν σε συνθήκες τύπου Μαλαισίας, όπου έχεις πολύ βροχή, αλλά η πραγματική θερμοκρασία περιβάλλοντος παραμένει πολύ υψηλή. Βρήκαμε μερικές λύσεις και αισθανόμαστε ότι είμαστε στη σωστή κατεύθυνση», ανέφερε στην F1i.com ο αγωνιστικός διευθυντής της Pirelli.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!