3.000.000 λίτρα νερό για να γλιστράει ο Φέτελ

3.000.000 λίτρα νερό για να γλιστράει ο Φέτελ

3.000.000 λίτρα νερό για να γλιστράει ο Φέτελ

Ολόκληρη υπερπαραγωγή στήθηκε στην πίστα Λε Καστελέ για την δοκιμή των νέων βρόχινων ελαστικών της Pirelli για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1.

Η Pirelli έδωσε πριν λίγες ημέρες στους φίλους της Formula 1 μία πρώτη γεύση από το πρωτάθλημα του 2016. Οι Ιταλοί κάλεσαν τις ομάδες να λάβουν μέρος στις δοκιμές των νέων βρόχινων ελαστικών τους και βρήκαν ανταπόκριση από τις Ferrari, Red Bull και McLaren, ενώ η Mercedes απάντησε ‘’Nein’’.

Στην πίστα του Λε Καστελέ στη νότια Γαλλία εκτυλίχθηκε επί δύο ημέρες μία υπερπαραγωγή με πρωταγωνιστές τον Φέτελ και την παρέα του, οι οποίοι χρησιμοποίησαν ωστόσο τα περυσινά μονοθέσια.

Συνολικά ξοδεύτηκαν για το συνεχές βρέξιμο της πίστας τρία εκατομμύρια λίτρα νερού, που εκτοξευόταν από 35 μπεκ-ποτιστήρια και μεταφερόταν από ένα σύστημα 315 σωλήνων!

Μετά από αυτό το υγρό ορεκτικό, περιμένουμε πλέον τις πρώτες χειμερινές δοκιμές εξέλιξης των ομάδων με τα νέα τους μονοθέσια, οι οποίες θα γίνουν από τις 22 έως τις 25 Φεβρουαρίου στην πίστα της Βαρκελώνης.

Best of internet