Βugatti Veyron…«να η ευκαιρία»

Βugatti Veyron…«να η ευκαιρία»

Βugatti Veyron…«να η ευκαιρία»

Πώς μπορεί να πωλείται μία άθικτη Bugatti Veyron μόνον 78.000 ευρώ; Σίγουρα θα πιστεύετε, ότι κάποιον λάκκο έχει η φάβα. Kαι έχετε δίκιο!

Στο Όρεγκον της Αμερικής πωλείται μία Bugatti Veyron με ποσό μικρότερο των 80.000 ευρώ. Πώς γίνεται αυτό, αν και πρόκειται για ένα αυτοκίνητο του κουτιού, ατρακάριστο και χωρίς κανένα πρόβλημα; Η απάντηση είναι απλή. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι μία καλοφτιαγμένη ρέπλικα του πανάκριβου σπορ μοντέλου της Bugatti, το οποίο κοστίζει κανονικά πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ.

Για την ακρίβεια, το πιστό αντίγραφο της Veyron βασίζεται σε ένα ταπεινό Mercury Cougar του 2001, στου οποίου την εξωτερική εμφάνιση έγιναν οι απαραίτητες επεμβάσεις, ώστε να μοιάζει εκπληκτικά με την Veyron. Το αυτοκίνητο είναι κατασκευής του 2001 και έχει διανύσει μόλις 7,800 χλμ., ενώ διαθέτει έναν τρίλιτρο V6 κινητήρα, που συνδυάζεται με αυτόματο σαζμάν.

Ο προφυλακτήρας του είναι παρόμοιος με αυτόν της Veyron Super Sport. Το σίγουρο είναι ότι με την πρώτη ματιά σε ξεγελάει, αλλά μέχρι εκεί. Εξάλλου με τόσα χρήματα δεν αγοράζεις καλά καλά ούτε τα πατάκια μίας Bugatti.

Best of internet