Μάγκνουσεν αντί Μαλντονάντο στη Renault;

Νίκος Τσιώκος
Μάγκνουσεν αντί Μαλντονάντο στη Renault;
Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο Κέβιν Μάγκνουσεν θα αντικαταστήσει τον Παστόρ Μαλντονάντο στη Renault, αν η PDVSA δε δώσει εγγυήσεις για χρηματοδότηση.

Μία αλλαγή της τελευταίας στιγμής είναι πιθανό να έχουμε στο γκριντ της Formula1 για το 2016. Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το Autosport, θα πρέπει να δοθούν εγγυήσεις από την PDSVA ότι θα μπουν χρήματα στη Renault εντός των επόμενων ημερών, ώστε να μείνει ο Παστόρ Μαλντονάντο.

Ο πιλότος από τη Βενεζουέλα είχε ανανέωσει το συμβόλαιό του με την ομάδα του Ένστοουν, αλλά πριν γίνει η αγορά από τη Lotus. Έτσι, δεν αποκλείεται να τον δούμε για πρώτη φορά εκτός Formula1, μετά το 2011, όταν έκανε ντεμπούτο με τη Williams. Όσο για το ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του, σε περίπτωση που «ναυαγήσουν» οι διαπραγματεύσεις με την PDSVA, στη... γωνία περιμένει ο Κέβιν Μάγκνουσεν.

Το όνομα του Δανού είχε ακουστεί εξ' αρχής για την πρώην πλέον Lotus πριν ανανεώσει ο Μαλντονάντο και αποτελεί τον βασικό υποψήφιο για να πάρει τη θέση του Μαλντονάντο και να επιστρέψει στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Πάντως, η τελική απόφαση για το τι μέλλει γενέσθαι αναμένεται να ληφθεί στην επίσημη παρουσίαση της Renault στο Παρίσι την Τετάρτη (3/2).

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!