«Μειονέκτημα» το ζευγάρι Χάμιλτον – Ρόσμπεργκ

«Μειονέκτημα» το ζευγάρι Χάμιλτον – Ρόσμπεργκ

«Μειονέκτημα» το ζευγάρι Χάμιλτον – Ρόσμπεργκ

Ο Τότο Βολφ φοβάται, ότι η αντιπαλότητα μεταξύ των δύο σχεδόν ισάξιων οδηγών μπορεί τελικά να βλάψει την ομάδα της Mercedes. Αντίθετα, ο Λάουντα τη βλέπει με θετικό μάτι.

Σε μπούμερανγκ για την ομάδα της Mercedes μπορεί να αποδειχθεί το 2016 η αντιπαλότητα ανάμεσα στον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Λιούις Χάμιλτον και τον Νίκο Ρόσμπερκ, που αναδείχθηκε δεύτερος στο περυσινό πρωτάθλημα της Formula 1. Αυτόν τον φόβο εξέφρασε ο διευθυντής της γερμανικής ομάδας, Τότο Βολφ, σε συνέντευξή του στο περιοδικό ‘’Auto Bild Motorsport’’.

Όπως ανέφερε ο Βολφ, «σε εμάς είναι πιο ισορροπημένο το ζευγάρι των οδηγών απ΄ ό,τι στη Ferrari, όπου είναι πιο απλό, να ορίσεις το Νούμερο 1 και το Νούμερο 2. Αυτό είναι ένα ανταγωνιστικό μειονέκτημα». Ο διευθυντής των «Ασημένιων Βελών» προβληματίζεται, επειδή κατά την άποψή του «θα μπορούσαν να το εκμεταλλευτούν αυτό ο Φέτελ και η παρέα του», ωστόσο ο Νίκι Λάουντα έχει διαφορετική άποψη.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Ελεγκτικού Συμβουλίου του αγωνιστικού τμήματος της Mercedes, η μονομαχία μεταξύ Χάμιλτον και Ρόσμπεργκ «θα γίνει εντονότερη, γιατί ο Νίκο έδειξε τελευταία, τι μπορεί να κάνει». Ωστόσο το χαρακτήρισε θετικό, επειδή «δύο δυνατοί οδηγοί φέρνουν μαζί την ομάδα προς τα εμπρός».

Παρά τις επιφυλάξεις του, ο Βολφ δεν σκοπεύει να παρέμβει στη μάχη μεταξύ των δύο οδηγών του. «Όσο δεν κάνει κακό στη Mercedes, μπορώ να ζήσω με αυτό», υπογράμμισε ο διευθυντής του τιμ.

Η εφετινή σεζόν της Formula 1 περιλαμβάνει 21 Γκραν Πρι και ξεκινά στις 20 Μαρτίου με τον αγώνα στη Μελβούρνη της Αυστραλίας.

Best of internet