Το Renegade απογείωσε τη Jeep

Γιώργος Βαρίνος
Το Renegade απογείωσε τη Jeep
Χάρη στο νέο Renegade, η Jeep γνώρισε μια άνευ προηγουμένου ποσοστιαία αύξηση πωλήσεων τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη.

Το 2015 ήταν η πρώτη πλήρης χρονιά πωλήσεων του Renegade στη χώρα μας και, χάρη σε αυτό το μοντέλο, η Jeep σημείωση μια εκρηκτική αύξηση πωλήσεων της τάξης του +1.234% στην χώρα μας, σε σχέση με το 2014 (επίσημα στοιχεία ΣΕΑΑ). Ταυτόχρονα ξεπέρασε κατά πολύ την αντίστοιχη επίδοση της εταιρίας στην ευρωπαϊκή αγορά, που κινήθηκε επίσης με πολύ μεγάλη αύξηση σε σχέση με το 2014, στο +122.2% σύμφωνα με τα στοιχεία του Ευρωπαϊκού ACEA.

Το Jeep Renegade, που πρόσφατα ανακηρύχθηκε «Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2016» στην Ελλάδα, είναι το πρώτο μοντέλο στην ιστορία της Jeep που διατίθεται σε τετρακίνητες και δικίνητες εκδόσεις, με οικονομικούς και ισχυρούς κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου από τα 1.4 μέχρι τα 2.0 λίτρα, χειροκίνητα και αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων και την κατανάλωση να ξεκινά από μόλις 5,6 λ./100 χλμ..

Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με τις εγνωσμένες εκτός δρόμου δυνατότητες της μάρκας, συνέβαλαν ώστε πολύ γρήγορα το νέο μοντέλο να καταξιωθεί στη συνείδηση των Ελλήνων οδηγών, οι οποίοι το ανέδειξαν στην 4η θέση στις πωλήσεις στην κατηγορία του για τη χρονιά που πέρασε, με μερίδιο 10%.

Παράλληλα, το Jeep Renegade ανακηρύχτηκε «Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2016», καθώς προσφέρει κορυφαία ασφάλεια 5 αστέρων, συμπαγείς εξωτερικές διαστάσεις σε συνδυασμό με μεγάλους εσωτερικούς χώρους και πολλές επιλογές συνδεσιμότητας. Τέλος η εταιρεία προσφέρει σημαντικά οφέλη στον αγοραστή, καθώς μπορεί να αποκτηθεί με 187€ το μήνα άτοκα σε πρόγραμμα που περιλαμβάνει 5 χρόνια άτοκη χρηματοδότηση, 5 χρόνια δωρεάν service, 5 χρόνια οδική βοήθεια και με δώρο το bonus της απόσυρσης.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!