Το περιπολικό που τρέμουν τα superbikes (video)

Το περιπολικό που τρέμουν τα superbikes (video)

Το περιπολικό που τρέμουν τα superbikes (video)

Ο διάσημος πρώην ραλίστας, Ζαν Ρανιοτί, πήρε το όπλο του –δηλαδή το Renault Sport R.S 01 των 500 και…βάλε ίππων- και άρχισε να «πυροβολεί» τις μοτοσικλέτες μεγάλου κυβισμού!

Αυτό το περιπολικό θέλεις δεν θέλεις το…χαζεύεις! Ο λόγος για το Renault Sport R.S. 01 Interceptor, που ξαμολύθηκε στους γαλλικούς αυτοκινητοδρόμους, για να πιάσει τους παραβάτες οδηγούς. Ειδικότητα του γαλλικού supercar της Renault Sport είναι οι αναβάτες μοτοσικλετών μεγάλου κυβισμού, τους οποίους δεν μπορούν βεβαίως ούτε καν να πλησιάσουν τα απλά περιπολικά της γαλλικής Gendarmerie, μόλις ανοίξουν το γκάζι.

Ο γαλλικός πύραυλος βρίσκεται πάντως στα κατάλληλα χέρια, καθώς στο τιμόνι του κάθεται ο Ζαν Ρανιοτί, που αποδεικνύει ότι «το έχει ακόμα». Ο εβδομηντάχρονος πρώην οδηγός ράλι καταδιώκει στο βίντεο ένα superbike στον αυτοκινητόδρομο και στο τέλος το στριμώχνει, υποχρεώνει τον αναβάτη του να σταματήσει και του περνά χειροπέδες.

Στη διάρκεια της καταδίωξης ξεδιπλώνονται όλες οι αρετές του μοντέλου με V6 κινητήρα των 3,8 λίτρων, που προέρχεται από το Nissan GT-R, διαθέτει δύο τούρμπο και αποδίδει πάνω από 500 ίππους. Πώς να γλιτώσει ο έρμος ο μοτοσικλετιστής από έναν –πρώην έστω- ραλίστα, που πήρε το «όπλο» του και…πυροβολεί αλύπητα τους παραβάτες;

Εννοείται, ότι το υπέροχο Renault R.S. 01 με τον συγκλονιστικό ήχο υποδύεται το περιπολικό της αστυνομίας μόνον για τις ανάγκες της προωθητικής του καμπάνιας.

Renault Sport R.S. 01 INTERCEPTOR: a new rapid intervention force

Best of internet