Η Jaguar F-Type SVR έρχεται με υπέροχο ήχο (video)

Η Jaguar F-Type SVR έρχεται με υπέροχο ήχο (video)

H Jaguar επιβεβαίωσε την παρουσίαση της νέας έκδοσης SVR για την F-Type με ένα video, μετά τη διαρροή των επίσημων εικόνων του μοντέλου πριν μερικές ημέρες. 

Η Jaguar F-Type SVR έρχεται με υπέροχο ήχο (video)

Η Jaguar F-Type SVR ανακοινώθηκε σήμερα και επισήμως, μετά από την διαρροή των εικόνων της πριν 4 ημέρες στην online κοινότητα. Η βρετανική εταιρεία δεν δίνει ακόμα τεχνικά ή άλλα στοιχεία, παρά μόνο ένα video όπου ο V8 κινητήρας των 5.0 λίτρων με υπερσυμπιεστή ακούγεται πιο δυνατός και εύρωστος παρά ποτέ. Επίσης ανακοινώνει την τελική της ταχύτητα, που θα είναι όντως 320 χλμ./ώρα όπως ανάφεραν οι πρώτες πληροφορίες.

Οπότε και οι υπόλοιπες θα είναι σωστές, γι’ αυτό σημειώστε: Οι ίπποι θα ανέβουν από τους 550 της απλής έκδοσης στους 575, θα υπάρχει νέο σύστημα εξαγωγής από τιτάνιο, ανάρτηση με ρυθμιζόμενα αμορτισέρ και διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης με ηλεκτρονικό έλεγχο στους πίσω τροχούς. Η μετάδοση θα πραγματοποιείται μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου 8 σχέσεων σε όλους τους τροχούς, ενώ εξωτερικά το αυτοκίνητο έχει αποκτήσει μεγαλύτερη μάσκα, τροχούς 20 ιντσών, αεραγωγό στο καπό και μια αυτόματα εκτεινόμενη αεροτομή πίσω.

Όπως ήδη αναφέραμε θα φτάνει την τελική των 320 χιλιομέτρων ανά ώρα και θα επιταχύνει από στάση έως τα 100 χλμ./ώρα σε 3,7 δευτερόλεπτα. Η έκδοση αυτή θα αφορά και την ανοιχτή έκδοση του μοντέλου, υπολογίστε λίγο χαμηλότερα νούμερα σε τελική ταχύτητα και επιτάχυνση. Σύμφωνα με τις ανεπίσημες πληροφορίες πάντα, το αυτοκίνητο θα ξεκινήσει την εμπορική του πορεία προς το τέλος της άνοιξης.

Best of internet