Στάση στην Ινδονησία για Ρόσι

Νίκος Τσιώκος
Στάση στην Ινδονησία για Ρόσι
Στο ταξίδι για τη Μαλαισία, όπου θα γίνουν οι πρώτες δοκιμές εξέλιξης του Moto GP, ο Βαλεντίνο Ρόσι έκανε μία στάση στην Ινδονησία, όπου συναντήθηκε με οπαδούς της Yamaha.

Προορισμό τη Μαλαισία έχουν ομάδες και αναβάτες του Moto GP, αφού την επόμενη εβδομάδα θα διεξαχθούν εκεί οι πρώτες χειμερινές δοκιμές εξέλιξης για το 2016. Ωστόσο, ο Βαλεντίνο Ρόσι έκανε μία στάση στην Ινδονησία, όπου ήταν παρών στην ετήσια εκδήλωση της Yamaha «Owner Dealer Business Meeting», η οποία έλαβε χώρα στο Μπαλί.

Εκεί είχε την ευκαιρία να δει από κοντά και τις παγκόσμιες πρεμιέρες νέων μοντέλων της ιαπωνικής μάρκας και πιο συγκεκριμένα των Fino 125cc, Aerox 125cc, και Xabre 150cc. Αφού έγιναν τα αποκαλυπτήρια, μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου και τόνισε πως κάποια στιγμή στο μέλλον πρέπει να γίνει αγώνας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Μοτοσικλέτας και στη συγκεκριμένη χώρα.

«Είναι η τρίτη μου φορά στην Ινδονησία, η δεύτερηστο Μπαλί, και ο ερχομός εδώ πάντα κρύβει εκπλήξεις και συναισθήματα. Το Μπαλί είναι όμορφη τοποθεσία και θα λάτρευα να ξοδέψω μερικό χρόνο εδώ, αλλά είμαι πάντα έκπληκτος από το καλωσόρισμα των οπαδών της Ινδονησίας. Συνάντησα εκατοντάδες ανθρώπους, που με περίμεναν και με συνόδεψαν μέχρι το ξενοδοχείο.

Τελευταία φορά ήμουν εδώ το 2013 και το πάθος για το Moto GP σίγουρα δεν έχει μειωθεί! Πράγματι φαίνεται ότι ο αριθμός των οπαδών διπλασιάζεται κάθε χρόνο. Κάποια στιγμή στο μέλλον το Moto GP πρέπει να έρθει εδώ.

Η Ινδονησία είναι μία αγορά αρκετά μακρινή απόσταση από αυτές που έχουμε συνηθίσει στην Ευρώπη. Οι πωλήσεις την κάνουν να είναι στην κορυφή για τη Yamaha, οπότε έχουμε παραπάνω από έναν λόγο να αποτίσουμε φόρο τιμής στους φίλους εδώ με την επίσκεψή μας κάθε φορά που το επιτρέπει το πρόγραμμα.

Οι περισσότεροι θα έρθουν επίσης στη Σεπάνγκ για τις προσεχείς δοκιμές. Ανυπομονώ να τους δω στη Μαλαισία και να τους ξεπληρώσω μ' ένα δυνατό ξεκίνημα στην επίσημη έναρξη της σεζόν», ήταν τα λόγια του.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!