Τέλος με Φέτελ για Pirelli

Τέλος με Φέτελ για Pirelli

Οι βρόχινες δοκιμές της Pirelli ολοκληρώθηκαν την Τρίτη (26/1), με τον Σεμπάστιαν Φέτελ να κυριαρχεί. Προβλήματα ξανά για τη McLaren.

Τέλος με Φέτελ για Pirelli

Οι Ferrari, McLaren και Red Bull ολοκλήρωσαν τις βρόχινες δοκιμές της Pirelli στην πίστα «Πολ Ρίτσαρντ» την Τρίτη (26/1), με την ιταλική εταιρεία να έχει, πλέον, τα πρώτα αποτελέσματα για τα νέα ελαστικά για να κάνει... ταμείο.

Τη δεύτερη ημέρα των δοκιμών χρησιμοποιήθηκαν τρία εκατομμύρια λίτρα ανακυκλωμένου νερού βροχής, με τον Σεμπάστιαν Φέτελ να βρίσκεται στη κορυφή των χρόνων συμπληρώνοντας τους περισσότερους γύρους, 134 στον αριθμό. Στους 113 αρκέστηκε ο Ντανιίλ Κβιάτ, ο οποίος ήταν μόλις 83 χιλιοστά πιο αργός από τον Γερμανό, ενώ προβλήματα αντιμετώπισε εκ νέου η McLaren.

Ο Στόφελ Φαντόρν... ξόδεψε αρκετή ώρα στο γκαράζ της ομάδας του Γουόκινγκ το πρωί, οι μηχανικοί της έλυσαν το πρόβλημα και ο Βέλγος επέστρεψε στην πίστα για να συμπληρώσει 127 γύρους.

Ωστόσο, ο ρυθμός του ήταν πολύ μακριά από αυτόν της Scuderia και των «κόκκινων ταύρων», καθώς υστερούσε κατά ένα ολόκληρο δευτερόλεπτο. Τέλος, να υπενθυμίσουμε ότι οι τρεις ομάδες έτρεξαν με τροποποιημένα τα περσινά μονοθέσια, καθώς δεν επιτρέπεται στις εν λόγω δοκιμές η χρήση αυτών του 2016.

Αναλυτικά οι χρόνοι

Φέτελ Ferrari 1:06.750 134 γύροι
Κβιάτ Red Bull 1:06.833 +0.083 113 γύροι
Φαντόρν McLaren 1:07.758 +1.008 127 γύροι

Best of internet