Χιονοδρομικό κέντρο η Νέα Υόρκη (video)

Γιώργος Βαρίνος
Χιονοδρομικό κέντρο η Νέα Υόρκη (video)
Η χιονοθύελλα που έπληξε της ανατολικές πολιτείες των ΗΠΑ τις προηγούμενες ημέρες δημιούργησε πολλά προβλήματα αλλά είχε και ευχάριστες νότες.

Μια βόλτα με snowboard στους κεντρικότερους δρόμους της Νέας Υόρκης εμπίπτει σε σενάριο επιστημονικής φαντασίας και στην αρμοδιότητα του Χόλυγουντ. Όπως όμως συμβαίνει πολύ συχνά, η πραγματικότητα ξεπέρασε για μια ακόμα φορά τη φαντασία και έτσι το τεράστιο κύμα κακοκαιρίας που έπληξε την αμερικανική μεγαλούπολη, δημιούργησε τις κατάλληλες συνθήκες ώστε το όνειρο κάποιων χιονοδρόμων να γίνει πραγματικότητα.

Με 70 πόνους χιόνι στο Σέντραλ Παρκ την περασμένη εβδομάδα, απαγόρευση της κυκλοφορίας οχημάτων για πολλές ώρες και τους συνήθως εξωστρεφείς νεοϋρκέζους κλεισμένους στα σπίτια τους, τέσσερις τρελαμένοι τύποι με αρχηγό τον Κέισι Νέιστατ πήραν τα snowboard και με όχημα ένα Jeep Wrangler, βγήκαν στους δρόμους της Νέας Υόρκης για να διασκεδάσουν. Το video είναι αποκαλυπτικό της φανταστικής ατμόσφαιρας και οι ελάχιστοι κάτοικοι που βρέθηκαν στο δρόμο τους επευφημούσαν και μάλιστα, σε ορισμένες περιπτώσεις, επιχειρούσαν μια βόλτα μαζί τους.

Ακόμα και οι αστυνομικοί που είχαν εντολή να συλλαμβάνουν όσους κινούνται χωρίς λόγο με το αυτοκίνητό τους στους αρκτικής εικόνας δρόμους της Νέας Υόρκης, κάνουν πλάκα με τους τύπους και φυσικά τους αφήνουν να ολοκληρώσουν το εγχείρημά τους το οποίο, μέσα σε μόλις 2 ημέρες, έχει πραγματοποιήσει πάνω από 8.000.000 θεάσεις στο youtube. Λογικό, καθώς είναι υπέροχο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!