Καλπάζει σε πωλήσεις η Peugeot

Γιώργος Βαρίνος
Καλπάζει σε πωλήσεις η Peugeot
Με ποσοστιαία αύξηση πωλήσεων που έφτασε το 142% στην ελληνική αγορά το 2015, η Peugeot ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία.

Σε ανοδική τροχιά βρίσκεται η στην ελληνική αγορά η Peugeot, με 4.855 ταξινομήσεις επιβατικών μοντέλων και μερίδιο αγοράς 6,4%. Η ελληνική αγορά επιβατικών αυτοκινήτων το 2015 έκλεισε στις 75.805 ταξινομήσεις, παρουσιάζοντας αύξηση 6,4% σε σχέση με το 2014, την ίδια στιγμή που η Peugeot είχε αύξηση πωλήσεων 147%, ποσοστό που σηματοδοτεί ένα απόλυτο ρεκόρ. Με θετικό πρόσημο έκλεισε το 2015 και η αγορά των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων, με την Peugeot Professionnel να σημειώνει μερίδιο αγοράς 10,2%.

Στην ανοδική πορεία της Peugeot σημαντικό ρόλο έχει παίξει και η διείσδυσή της στις εταιρικές πωλήσεις, μια αγορά που εμφανίζει αυξητική τάση. Στο πελατολόγιο της Peugeot συγκαταλέγονται οι σημαντικότερες διεθνείς και ελληνικές εταιρείες μακροχρόνιων και βραχυχρόνιων μισθώσεων, μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις καθώς και ελεύθεροι επαγγελματίες. Τέλος η γκάμα των νέων και ανανεωμένων μοντέλων, οι ιδιαίτερα αποδοτικοί και οικονομικοί κινητήρες Euro6 πετρελαίου και βενζίνης, σε συνδυασμό με το πακέτο υπηρεσιών που προσφέρει η ελληνική αντιπροσωπεία, αποτελούν τα εχέγγυα της επιτυχίας και για το 2016.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!