Αύξηση πωλήσεων SsangYong με αιχμή το Tivoli

Αύξηση πωλήσεων SsangYong με αιχμή το Tivoli

Αύξηση πωλήσεων SsangYong με αιχμή το Tivoli

Η SsangYong πέτυχε νέο ρεκόρ πωλήσεων διεθνώς, χάρη στην επιτυχημένη πορεία του νέου μικρού – μεσαίου SUV, του Tivoli. 

H SsangYong ανακοίνωσε παγκόσμιες πωλήσεις της τάξης των 144.764 μονάδων για το 2015, εκ των οποίων 99.664 μονάδες αφορούν σε πωλήσεις στην εγχώρια αγορά της Κορέας και 45.100 μονάδες αφορούν σε εξαγωγές.

H SsangYong Motor ξεπέρασε το στόχο των 140.000 αυτοκινήτων παγκοσμίως για 3η συνεχόμενη χρονιά, χάρη, κυρίως, στις πωλήσεις του νέου της compact SUV, Tivoli, το οποίο έχει γνωρίσει επιτυχία σε όλες τις αγορές που πωλείται.

Πιο συγκεκριμένα το Tivoli έχει πραγματοποιήσει το μεγαλύτερο αριθμό πωλήσεων από κάθε άλλο μοντέλο της κορεατικής εταιρείας, με 63.693 μονάδες παγκοσμίως. Αυτό το νούμερο ξεπερνάει κατά ένα μεγάλο ποσοστό το προηγούμενο ρεκόρ του Rexton, που, εν έτει 2004, είχε πουλήσει 54.274 αυτοκίνητα παγκοσμίως.

Ειδικότερα για τα δεδομένα της εγχώριας αγοράς της Κορέας, οι πωλήσεις της SsangYong, βασιζόμενες στο νέο Tivoli, έφτασαν σε νέα ύψη σε βάθος 12ετίας, αφού το 2003 είχε πουλήσει παγκόσμια 131.283 αυτοκίνητα.

Όπως δήλωσε ο CEO της SsangYong Motors, Choi Johng-sik «Το 2015 η SsangYong διατήρησε τη συνεχή ανάπτυξη για 6η χρονιά στην εγχώρια αγορά, καταφέρνοντας τα υψηλότερα νούμερα πωλήσεων μετά από 12 χρόνια. Σκοπεύουμε να ενδυναμώσουμε τις παγκόσμιες πωλήσεις μας, εστιάζοντας στο TIVOLI, καθώς και στο νέο μας μοντέλο που βασίζεται σε αυτό και προετοιμάζουμε να παρουσιάσουμε άμεσα, στις αρχές της νέας χρονιάς».

Best of internet