Έτσι θα είναι η Pagani Huayra BC

Γιώργος Βαρίνος
Έτσι θα είναι η Pagani Huayra BC
Μια ανάρτηση στο instagram αποκαλύπτει την πραγματική μορφή της αναμενόμενης ειδικής έκδοσης της Huayra με τον κωδικό BC.

Στις αρχές του έτους η Pagani αποκάλυψε τα σχέδιά της να δημιουργήσει μια ακόμα πιο δυνατή έκδοση της Huayra, με τον κωδικό BC. Τότε έδωσε μια εικόνα του αυτοκινήτου με καμουφλάζ και μόνο το πίσω μέρος του. Ωστόσο μερικές εικόνες στο instagram αποκαλύπτουν την πραγματική εικόνα της Huayra BC που αναμένεται να παρουσιαστεί στη διεθνή έκθεση της Γενεύης, στις 3 Μαρτίου. Το ιταλικό supercar φημολογείται ότι θα είναι μια έκδοση πίστας της Huayra, που θα παραχθεί μόνο σε 20 αντίτυπα, τα οποία έχουν ήδη «λογοδοθεί» σε συγκεκριμένους κατόχους Pagani.

Το κόστος της θα ανέρχεται στα περίπου 2.000.000€ και φυσικά θα είναι κατασκευασμένη εξ’ ολοκλήρου από ίνες άνθρακα. Το βάρος θα είναι κάτω από τα 1.370 κιλά και οι ίπποι που θα αποδίδει ο 12κύλινδρος σε διάταξη V twin-turbo κινητήρας της AMG, θα φτάνουν κοντά στους 1.000. Από όλα τα παραπάνω τίποτα δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί από την Pagani, πέραν του ονόματος του νέου μοντέλου.

Λογικά όσο θα πλησιάζουμε κοντά στο Μάρτιο η Pagani θα αποκαλύψει περισσότερα στοιχεία για αυτή τη σπάνια και ιδιαίτερη έκδοση της Huayra που αναμένεται να αποτελέσει αντίπαλο των ειδικών εκδόσεων της Ferrari, των FXX, που προορίζονται μόνο για χρήση πίστας.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!