Μαρτσιέλο: «Με έδιωξε ο Αριβαμπένε»

Νίκος Τσιώκος
Μαρτσιέλο: «Με έδιωξε ο Αριβαμπένε»
Ο Ραφαέλε Μαρτσιέλο επιβεβαίωσε τις φήμες που τον ήθελαν να αποτελεί παρελθόν από την Ακαδημία Οδηγών της Ferrari και τόνισε ότι τον έδιωξε ο Μαουρίτσιο Αριβαμπένε.

Από το 2010 ο Ραφαέλε Μαρτσιέλο ανήκει στην Ακαδημία Οδηγών της Ferrari, όμως πρόσφατα φήμες τον ήθελαν να αποτελεί παρελθόν. Μάλιστα, και η Scuderia τον έχει βγάλει από τα μέλη της στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Ο Ιταλός επιβεβαίωσε τις φήμες τονίζοντας, μιλώντας στην ιστοσελίδα motorsport.com, ότι τον έδιωξε ο Μαουρίτσιο Αριβαμπένε, αφού δεν το θεωρούσε κατάλληλο για την ομάδα του Μαρανέλο. «Δεν είχα την πίστη από τον Μαουρίτσιο. Δεν δουλέψαμε καλά μαζί. Αποφάσισε ότι δεν ήμουν κατάλληλος για τη Ferrari.

Δε με συμπαθούσε, δενν ήθελε να με κρατήσει στη Ferrari και με έδιωξε. Σίγουρα δεν είναι εύκολο να μπεις στην F1 για πολλούς λόγους, αλλά αν κάνεις μία καλή σεζόν στο GP2, ίσως ανοίξουν κάποιες πόρτες. Οπότε, θα κάνω το καλύτερο τη φετινή χρονιά για να μπω στη Formula1», ήταν τα λόγια του.

Μάλιστα, ο Μαρτσιέλο δε θα είναι ούτε δοκιμαστής της Sauber, ενώ μίλησε και για τις επιλογές που έχει για το μέλλον του. «Θα εξετάσω επιλογές, όπως τα IndyCar και το DTM», πρόσθεσε. Τέλος, να υπενθυμίσουμε ότι το 2013 κατέκτησε τον τίτλο στη Formula 3, ενώ σε δύο χρονιές στο GP2 μέτρησε μία νίκη και οχτώ παρουσίες στο βάθρο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!