Νέα μοντέλα Ducati Scrambler

Γιώργος Βαρίνος
Νέα μοντέλα Ducati Scrambler
Η Scrambler το οικονομικότερο μοντέλο της Ducati τα πάει περίφημα στις περισσότερες αγορές και αποτελεί τη βάση για «βελτιώσεις» από εξωτερικούς βελτιωτές.

Η Ducati Scrambler είναι μια εξαιρετική μοτοσυκλέτα από κάθε οπτική γωνία κι αν την δεις. Είναι φτηνή, ποιοτική, δυνατή και γρήγορη (διαβάστε εδώ περισσότερα) αλλά και ευκολοδήγητη. Η ίδια η Ducati έχει επενδύσει στο γεγονός πως μπορεί κανείς να την «παραμετροποιήσει» στα γούστα του, επιλέγοντας μια σειρά ιδιαίτερων αξεσουάρ που υπόσχονται πως η δική σας Scrambler θα είναι μοναδική. Αρκετοί βελτιωτές όμως αυτό το χαρακτηριστικό το επεκτείνουν σε΄ένα άλλο επίπεδο, παρουσιάζοντες σχεδόν (με βάση πάντα την καλή Scrambler) μερικά πολύ ενδιαφέροντα μοντέλα. Τρεις από αυτούς του βελτιωτές θα παρουσιάσουν στην έκθεση της Βερόνα ( Motor Bike Expo 2016 ) τρία νέα μοντέλα, την Peace Sixty2, την Revolution και την Artika.

Peace Sixty2

Από τον οίκο βελτιώσεων Mr. Martini, είναι σχεδιασμένη με βάση τις αγωνιστικές μοτοσυκλέτες της δεκαετίας του 1960. Το ολόσωμο φέρινγκ αποτελεί το σήμα κατατεθέν ενώ ο -από πλεξιγκλάς- ανεμωθώρακας περιέχει και τον προβολέα. Το μεγάλο τιμόνι αντικαταστάθηκε από κλιπ-ονς, η σέλα μικρύνε και τοποθετήθηκε και «κοκοβιός», τα καυσαέρια πλέον βγαίνουν στην ατμόσφαιρα από μια εξάτμιση Termignoni και το αποτέλεσμα εξασφαλίζει πως το Peace Sixty2 είναι πραγματικά μοναδικό.

Revolution

Η Revolution είναι μια δημιουργία του οίκου Officine Mermaid. Στο στύλ των custom bobber, η Scrambler αυτή μεταμορφώνεται σε μια ιδιαίτερη μοτοσυκλέτα. Μυώδης και χαμηλή εξ' αιτίας της χρήσης 17 ιντσών τροχών εμπρός και πίσω, «παίζει» με τις αρμονίες των χρωμάτων για να δημιουργήση έναν μυστηριακό χαρακτήρα. Οι αλλαγές είναι λίγες, ένα δερμάτινο φαρδύ μονόσελο, νέο εμπρός πηρούνι και μια νέα βάση πινακίδας. Αυτά μόλις! Η Ducati Revolution του οίκου Officine Mermaid είναι μια «Επανάσταση» και είναι όσο σημαντική μπορεί να είναι, απογυμνωμένη από κάθε τι που δεν είναι απολύτως απαραίτητο.

Artika

Τέλος από τον οίκο Dario Lopez Studio, έρχεται η μοντέρνα εκδοχή της Pantah Ice που παρουσιάστηκε στα τέλη της δεκαετίας του '70. Η νέα Artika διατηρεί τις βασικές σχεδιαστικές γραμμές εκείνης της ιστορικής μοτοσυκλέτας του 1970 με τις ελάχιστες δυνατές αλλαγές. Με βάση το χαρακτηριστικό φθορίζον κίτρινο χρώμα και τα ιδιαίτερα γραφικά και φυσικά τα ελαστικά της Pirelli με τα καρφιά! η Artika υπόσχεται να σας χαρίσει αξέχαστες συγκινήσεις με απαράμιλλο στυλ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!