Απούλητο ξέμεινε το όχημα του «Eξολοθρευτή»

Γιώργος Βαρίνος
Απούλητο ξέμεινε το όχημα του «Eξολοθρευτή»
Ύστερα από σχεδόν δύο χρόνια το Unimog του Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ είναι ακόμη προς πώληση, όμως αντί να πέσει η τιμή του, ανέβηκε!

To Unimog του Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ φαίνεται ότι δεν έχει μεγάλη ζήτηση, καθώς δεν έχει πωληθεί ακόμη, από τα μέσα του 2014 που έκανε την εμφάνισή του στην αγορά των μεταχειρισμένων. Πλέον διατίθεται και στο eBay, όμως όχι σε χαμηλότερη τιμή όπως θα περίμενε κανείς. Συγκεκριμένα, πωλείται προς 325.000€, περίπου 74.000€ δηλαδή περισσότερα από το 2014 που είχε πρωτοεμφανιστεί, σε ένα Γερμανικό σάιτ! Βέβαια το αυτοκίνητο του «εξολοθρευτή» δεν θα μπορούσε να είναι ένα όπως όλα τα άλλα, καθώς έχει μερικά «μοναδικά» έξτρα.

Χρησιμοποιεί για την κίνησή του έναν τουρμποντίζελ κινητήρα 6,4 λίτρων, με έξι κυλίνδρους σε σειρά, ενώ η κίνηση μεταδίδεται στους τροχούς των 22 ιντσών μέσω ενός ημιαυτόματου κιβωτίου. Η μεγαλύτερη όμως βαρύτητα έχει δοθεί στα συστήματα εκτός δρόμου! Διατίθεται σύστημα αυτόματη; αυξομείωσης της πίεσης του αέρα στα ελαστικά, αερανάρτηση, εργάτης και δύο δυνατά φώτα της Hella ειδικά σχεδιασμένα για off road διαδρομές! Στον έξτρα εξοπλισμό ανήκει και μια κάμερα οπισθοπορείας, αλλά και ένα σύστημα πολυμέσων της Blaupunkt, ενώ κρίνοντας από τις εικόνες, έχει διανύσει συνολικά μόλις 3.000 χιλιόμετρα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!