Ο Λάτβαλα παρασύρει φωτογράφο (video)

Γιώργος Βαρίνος
Ο Λάτβαλα παρασύρει φωτογράφο (video)
Μια έξοδο είχε στην 11η ειδική του ράλι Μόντε Κάρλο ο Λάτβαλα και στην προσπάθειά του να μην χάσει χρόνο, παρέσυρε και ένα φωτογράφο!

Στην πέμπτη θέση και πάνω σε ένα φωτογράφο έπεσε ο Γιάρι Μάτι Λάτβαλα, μετά από έξοδο που είχε στην 11η ειδική του ράλι Μόντε Κάρλο σήμερα. Με μήκος 52 περίπου χιλιόμετρα, η ειδική διαδρομή Lardier et Valenca - Faye 2 ήταν ιδιαίτερα απαιτητική, καθώς περιλαμβάνει πολύ κλειστά και γλιστερά, καθώς επίσης πολύ γρήγορα και στεγνά τμήματα, απαιτώντας απόλυτη προσοχή από τους οδηγούς.

Ο Φιλανδός οδηγός που μέχρι την επανάληψη των ειδικών διαδρομών της ημέρας βρισκόταν στην τρίτη θέση, είχε τη στιγμή του σε μια στροφή 90 μοιρών, βγήκε στο χαντάκι και συνέχισε μέσα σε ένα χωράφι, όπου παρέσυρε με πολύ μικρή ταχύτητα έναν φωτογράφο, που έσπευσε να σώσει τον εξοπλισμό του από το πέρασμα του αγωνιστικού. Τέλος καλό όλα καλά, καθώς κανείς δεν τραυματίστηκε, ωστόσο δεν είναι και το πιο ωραίο θέαμα να βλέπεις έναν οδηγό να «κεντράρει» άνθρωπο και να μην αφήνει το πόδια από το γκάζι. Τελικά ο Λάτβαλα συνέχισε με σπασμένη άρθρωση ανάρτηση, έχασε 1:50’’ και βρέθηκε στην πέμπτη θέση της γενικής κατάταξης. Μέχρι αυτή τη στιγμή στον αγώνα, που συνεχίζεται σήμερα και αύριο, προηγείται ο Οζιέ με VW και έπεται ο Κρις Μικ με Citroen.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!