Πως γυρίστηκε μια επική μάχη πλαγιολίσθησης (video)

Γιώργος Βαρίνος
Πως γυρίστηκε μια επική μάχη πλαγιολίσθησης (video)
Το video της κόντρας ενός Αμερικανού με έναν Ιάπωνα drifter έφτασε τις 4.000.000 θεάσεις στο youtube. Πιο εντυπωσιακά όμως, ήταν τα γυρίσματά του.

Ο Αμερικανός Βον Γκίτιν και ο Ιάπωνας Ντάιγκο Σάιτο συναντήθηκαν στο τέλος του 2015 σε μια επική μάχη πλαγιολίσθησης σε δημόσιο δρόμο που πραγματοποιήθηκε στο εγκαταλειμμένο «ρωσικό χωριό» στην περιοχή Νιιγκάτα της Ιαπωνίας. Το viral video που γυρίστηκε για λογαριασμό της Monster energy έφτασε ήδη στις 3,8 εκατομμύρια θεάσεις, καθώς είναι μια πραγματικά εντυπωσιακή παραγωγή. Η επιτομή της αμερικανικής αυτοκινητικής κουλτούρας, μια πεντάλιτρη V8 Mustang 550 ίππων συναντά την αφρόκρεμα της πλαγιολίσθησης, μια μεταποιημένη Lamborghini Murcielago με κίνηση πίσω και 650 ίππους από τον V12 κινητήρα της.

Τα γυρίσματα που πραγματοποιήθηκαν δεν ήταν δίχως απρόοπτα, καθώς όπως θα δείτε η Mustang του Γκίτιν κάποια στιγμή χτυπάει σε ένα κράσπεδο και «χάνει» στην ουσία πίσω δεξί τροχό και ανάρτηση. Ταυτόχρονα, η βροχή δυσκολεύει τόσο τους οδηγούς όσο και όλη την ομάδα των γυρισμάτων, που πραγματικά δίνει τα ρέστα της όχι μόνο σε τεχνικό αλλά και σε επίπεδο οδήγησης όπως θα διαπιστώσετε με το SUV της Mercedes που προηγείται των δύο αγωνιστικών για την καταγραφή των εντυπωσιακών πλάνων. Επίσης το video μας αποκαλύπτει το επίπεδο οργάνωσης, την πολυπληθή ομάδα αλλά και το μεγάλο κόστος που απαιτείται για να γυριστεί ένα φιλμ μόλις λίγων λεπτών, με κορυφαία όμως δράση και ποιότητα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!