Σταλόνε: «Ο Σένα ήθελε να κάνω ταινία τη ζωή του» (vid)

Νίκος Τσιώκος
Σταλόνε: «Ο Σένα ήθελε να κάνω ταινία τη ζωή του» (vid)
Ο Σιλβέστερ Σταλόνε αποκάλυψε ότι ο Άιρτον Σένα ήθελε ο γνωστός ηθοποιός να κάνει ταινία τη ζωή του Βραζιλιάνου και να υποδυθεί τον ρόλο του.

Φιλία με τον Άιρτον Σένα διατηρούσε ο Σιλβέστερ Σταλόνε, ο οποίος έχει και δώρο το κράνος του Βραζιλιάνου. Μιλώντας ενόψει μιας δημοπρασίας ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε ότι ο αείμνηστος πιλότος της Formula1 ήθελε τον ίδιο να γυρίσει ταινία τη ζωή του και μάλιστα να υποδυθεί τον ρόλο του.

«Ο Άιρτον Σένα ήταν ένας από τους καλύτερους οδηγούς όλων των εποχών και ήθελε εμένα να γυρίσω ταινία την ιστορία της ζωής του. Μιλάγαμε πολλά χρόνια πριν στο τηλέφωνο και μου είπε: ''Πιστεύω ότι θα ήταν πραγματικά καλό, μου αρέσουν οι ταινίες σου''. Τον ευχαρίστησα, μιλήσαμε πολύ στο τηλέφωνο.

Είπε ''επέτρεψέ μου να σου δείξω τα χρώματα, μοιάζουν πολύ με του Ρόκι''. Οπότε, μου το έστειλε και ποτέ δεν είχα δει τέτοιο κράνος. Μετά δυστυχώς πέθανε σε αυτό το φριχτό ατύχημα και μετά απλά αποφάσισα ότι δεν μπορούσα να κάνω ταινία, ήταν απλά πολύ δύσκολο. Όμως, έχω το κράνος στο σπίτι μου για 15 χρόνια και είναι υπέροχο», δήλωσε ο Σταλόνε.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι η μοναδική... σύνδεση του Σταλόνε με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό ήταν η ταινία Driven, που βγήκε στους κινηματογράφους το 2001.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!