Το καλύτερο μπλόκο γίνεται με…πρόβατα!

Το καλύτερο μπλόκο γίνεται με…πρόβατα!

Επί μιάμιση ώρα καταδίωκε η αστυνομία της Νέας Ζηλανδίας ένα ύποπτο αυτοκίνητο, το οποίο ξέφευγε συνέχεια, μέχρι που του έκοψε τον δρόμο ένα κοπάδι πρόβατα.

Το καλύτερο μπλόκο γίνεται με…πρόβατα!

Σε πολύτιμο σύμμαχο της αστυνομίας αποδείχθηκε ένα κοπάδι πρόβατα στη Νέα Ζηλανδία. Οι αστυνομικοί είχαν σταματήσει ένα αυτοκίνητο, επειδή είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα και δεν έφερε πινακίδες κυκλοφορίας, όμως ο οδηγός του πάτησε ξαφνικά γκάζι και έγινε καπνός.

Αμέσως ξεκίνησε μία καταδίωξη, στην οποία συμμετείχαν πολλά περιπολικά, όμως δεν είχε αποτέλεσμα. Μάλιστα, ακόμη και ένα μπλόκο με απλωμένα καρφιά στον δρόμο δεν στάθηκε ικανό να σταματήσει το ύποπτο αυτοκίνητο. Ό,τι δεν κατάφεραν ωστόσο οι αστυνομικοί, το πέτυχαν μερικά από τα περίπου τριάντα εκατομμύρια πρόβατα, που υπάρχουν στη Νέα Ζηλανδία.

Ένα κοπάδι από αυτά κοντά στην πόλη Κουίνσταουν βρέθηκε διέσχιζε τον δρόμο τη σωστή στιγμή, καθώς βρέθηκε μπροστά από το όχημα, που καταδίωκαν τα περιπολικά. Κάπου εκεί έλαβε η διάρκειας μιάμισης ώρας «παράσταση» τέλος και κατάφερε τελικά η αστυνομία να συλλάβει -χάρη στους τετράποδους βοηθούς της- και τους τέσσερις επιβάτες του αυτοκινήτου.

Best of internet