Θα δοθεί μάχη γιαυτή την Aston Martin

Θα δοθεί μάχη γιαυτή την Aston Martin

Θα δοθεί μάχη γιαυτή την Aston Martin

Ακονίζουν τα μαχαίρια τους οι βαθύπλουτοι συλλέκτες αυτοκινήτων για τη μία και μοναδική Aston Martin DB10 από την ταινία Spectre, που θα βγει τελικά σε δημοπρασία!

Σε κατάθλιψη είχαν πέσει οι ζάπλουτοι θεατές της τελευταίας ταινίας του Τζέιμς Μποντ, αφού οι Aston Martin DB10 που χρησιμοποιήθηκαν στο Spectre, δεν πρόκειται να βγουν ποτέ στην παραγωγή. Ωστόσο, έχουμε ευχάριστα νέα γιαυτούς -ή τουλάχιστον για έναν από αυτούς-, αφού τελικά μπορούν να αγοράσουν ένα τέτοιο μοντέλο.

Την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιήσει ο οίκος Κρίστις μία θεματική δημοπρασία με αντικείμενα του Πράκτορα 007, της οποίας τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Συγκεκριμένα θα βγουν στο σφυρί κάθε είδους αντικείμενα από την τελευταία ταινία Spectre με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Κρεγκ, μεταξύ των οποίων και μία από τις πρωτότυπες Aston Martin DB10, που χρησιμοποιήθηκαν –και κάποιες καταστράφηκαν- κατά τα γυρίσματα.

Ο οίκος Κρίστις ανακοίνωσε, ότι πρόκειται για τη μία και μοναδική DB10 που πωλείται στο κοινό, ενώ το αυτοκίνητο διαθέτει και αναμνηστική πλακέτα με την υπογραφή του Ντάνιελ Κρεγκ.

Όλα αυτά αναμένεται να ανεβάσουν την τιμή του βρετανικού μοντέλου, του οποίου η αξία εκτιμάται ότι θα κυμαίνεται μεταξύ 1,4 και 2,1 εκατ. δολαρίων. Δεν αποκλείεται πάντως να αναγκαστεί να βάλει ακόμη βαθύτερα το χέρι στην τσέπη του ο μελλοντικός ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου αυτοκινήτου εξαιτίας της μοναδικότητάς του.

Best of internet