Το Fiat, που ποθούν οι καθολικοί

Το Fiat, που ποθούν οι καθολικοί

Πόσο θα πουληθεί το σεμνό και ταπεινό Fiat 500L, που είχε επιλέξει ο Πάπας Φραγκίσκος για τις μετακινήσεις του, όταν επισκέφθηκε το περασμένο φθινόπωρο τις ΗΠΑ.

Το Fiat, που ποθούν οι καθολικοί

Τον περασμένο Σεπτέμβριο ο Πάπας Φραγκίσκος επισκέφτηκε για πρώτη φορά τις ΗΠΑ. Όπως συνηθίζει να κάνει, έδειξε με τις επιλογές του πόσο ταπεινός παραμένει, αν και προκαθήμενος της Ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας. Ενώ λοιπόν θα μπορούσε να επιλέξει όποιο αυτοκίνητο ήθελε για τις μετακινήσεις του, προτίμησε τελικά ένα απλό και προσιτό Fiat 500L, αντί για κάποιο πολυτελές θωρακισμένο μοντέλο.

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο θα βγει σε δημοπρασία στην πόλη της Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ, στις 29 Ιανουαρίου. Τα έσοδα της δημοπρασίας θα διατεθούν στην Ρωμαιοκαθολική Αρχιεπισκοπή της πολιτείας. Όποιος θέλει να δει από κοντά το αυτοκίνητο του Πάπα θα έχει τη δυνατότητα να το κάνει στην έκθεση αυτοκινήτου της Φιλαδέλφεια, όπου και θα εκτίθεται.

Να σημειώσουμε, ότι ο Πάπας είχε επιλέξει ένα Kia Soul κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στη Νότιο Κορέα, ενώ το επόμενο αυτοκίνητο που θα χρησιμοποιεί στις μετακινήσεις του, είναι ένα φτηνό Hyundai.

Best of internet