Πώς θα είναι το Audi Q6;

Πώς θα είναι το Audi Q6;

Πώς θα είναι το Audi Q6;

Στροφή στην ηλεκτροκίνηση από την Audi, που ετοιμάζει ένα ηλεκτρικό crossover με περίπου 500 ίππους ισχύ και γύρω στα 500 χιλιόμετρα αυτονομία!

Μετά το e-tron concept, που είχε παρουσιάσει η Audi στην έκθεση της Φρανκφούρτης, η εταιρεία πλέον έρχεται να επισημοποιήσει τις φήμες που την ήθελαν να εξελίσσει ένα ηλεκτροκίνητο μοντέλο παραγωγής. Αυτό θα είναι crossover και κατά πάσα πιθανότητα, θα ονομάζεται Q6! Θα κατασκευάζεται στις Βρυξέλλες, όπου θα παράγονται και οι μπαταρίες του, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα τις προμηθευτεί από κάποιον άλλο κατασκευαστή, όπως γίνεται συχνά σε ανάλογες περιπτώσεις.

Το μοντέλο θα εφοδιάζεται με τρεις ηλεκτροκινητήρες (έναν στον εμπρός άξονα και δύο στον πίσω) και μπαταρίες μεγάλης χωρητικότητας, τεχνολογίας ιόντων λιθίου. Οι προδιαγραφές που ανακοινώνει η Audi είναι σίγουρα εντυπωσιακές, αν και μένει να επιβεβαιωθούν και στην πράξη!

Συγκεκριμένα, η εταιρεία από το Ίνγκολσταντ κάνει λόγο για περίπου 500 χιλιόμετρα αυτονομία με μια πλήρη φόρτιση, την ίδια ώρα που η ιπποδύναμη θα αγγίζει τους 500 ίππους! Η παραγωγή του ηλεκτρικού σίφουνα θα γίνεται στις Βρυξέλλες, όπου αυτή τη στιγμή κατασκευάζεται το μικρό Α1. Η παραγωγή του τελευταίου θα μεταφερθεί από τις Βρυξέλλες, ώστε να δημιουργηθεί χώρος για το Q6, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2018.

Best of internet