Το αυτοκίνητο της «Ομάδας Αυτοκτονίας» (video)

Γιώργος Βαρίνος
Το αυτοκίνητο της «Ομάδας Αυτοκτονίας» (video)
Η νέα ταινία δράσης υπέρ ηρώων που θα δούμε το καλοκαίρι με πρωταγωνιστή τον Γουίλ Σμίθ, έχει στο καστ του το εντυπωσιακό Vaydor G35.

Πιθανότατα δεν το έχετε ξαναδεί: Ονομάζεται Vaydor G35 και μοιάζει σαν supercar από το υπερπέραν. Πιο εντυπωσιακό και σπάνιο σαν εικόνα ακόμα και από μια McLaren P1 ή μια LaFerrari, κυκλοφορεί σε ελάχιστα αντίτυπα και κατασκευάζεται από μια μικρή βιοτεχνία στη πολιτεία της Φλόριντα στις ΗΠΑ. Για την ακρίβεια, η Vaydor Exotics όπως ονομάζεται η βιοτεχνία, δεν κατασκευάζει το αυτοκίνητο, παρά μόνο το αμάξωμά του. Κάτω από το δέρμα, υπάρχει ένα «ταπεινό» Infinity G35, ένα μάλλον αδιάφορο κουπέ μοντέλο της μάρκας κύρους της Nissan, το οποίο έχει υποστεί μια εκτεταμένη «πλαστική χειρουργική».

Το αποτέλεσμα είναι τόσο εντυπωσιακό που οι παραγωγοί της ταινίας «Ομάδα Αυτοκτονίας» το χρησιμοποίησαν ως το αυτοκίνητο του κακού της ιστορίας. Σύμφωνα με την Vaydor, οποιοσδήποτε ιδιοκτήτης Infinity G35 μπορεί να πάει το αυτοκίνητό του σε αυτούς, να καταθέσει από 35 έως και 55.000$ και σε δύο μήνες να παραλάβει αυτό το αποτέλεσμα. Το οποίο δείχνει, είναι η αλήθεια, όπως τα εξωτικά hypercars του 1.000.000$. Παράλληλα διατηρούνται όλα τα αξιόπιστα ηλεκτρικά και μηχανικά μέρη του ιαπωνικού μοντέλου, κάτι που οι κατασκευαστές του θεωρούν ιδιαίτερα μεγάλο πλεονέκτημα. Όσον αφορά στον κινητήρα, έναν V6 3,5 λίτρων, αυτός με μικρές επεμβάσεις μπορεί να αποδίδει έως 400 ίππους, εξασφαλίζοντας έτσι εκτός από την εντυπωσιακή εμφάνιση και ικανοποιητικές επιδόσεις. Συνολικά η αισθητική μεταμόρφωση του Infinity σε Vaydor απαιτεί την αλλαγή 24 μικρών και μεγάλων στοιχείων του αμαξώματος, ενώ η αναβάθμιση μπορεί να περιλαμβάνει επίσης τις αναρτήσεις και τα φρένα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!