Παρκαδόρος «πυρπολεί» Lamborghini (video)

Παρκαδόρος «πυρπολεί» Lamborghini (video)

 Παρκαδόρος «πυρπολεί» Lamborghini (video)

Ξινή του βγήκε ενός παρκαδόρου στο Μαϊάμι η σύντομη διαδρομή στο τιμόνι μίας Lamborghini Aventador, καθώς το αυτοκίνητο έπιασε φωτιά και οδηγός τραβούσε τα μαλλιά του!

Ακόμη το... φυσάει και δεν κρυώνει ένας παρκαδόρος στο Μαϊάμι, καθώς η Lamborghini Aventador με την οποία έκανε μία μικρή διαδρομή, έπιασε φωτιά. Σύμφωνα με όσα έχουν γραφτεί στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, αλλά και με όσα δείχνει το διαθέσιμο βίντεο, ο άνδρας μάρσαρε υπερβολικά και βίαια τον V12 κινητήρα της Lamborghini.

Αυτό έβαλε φωτιά στο πίσω αριστερό μέρος του κινητήρα και προκάλεσε ένα μίνι εγκεφαλικό στον παρκαδόρο, που τον βλέπουμε να πιάνει το κεφάλι του και να μην πιστεύει, τι έχει γίνει. Σίγουρα πάντως προστέθηκε στην μακρά λίστα των ανδρών αντίστοιχου επαγγέλματος που έχουν προκαλέσει ζημιά –με τον έναν ή τον άλλο τρόπο- σε ένα πανάκριβο supercar.

Δεν υπάρχουν πάντως στοιχεία για την κατάληξη, που είχε το συγκεκριμένο περιστατικό. Ελπίζουμε όμως να μην καταστράφηκε το αυτοκίνητο, γιατί δεν φτάνουν ούτε οι μισθοί όλης της ζωής του παρκαδόρου, για να αποζημιωθεί ο ιδιοκτήτης της.

Lamborghini on Fire in South Beach Miami

Best of internet