Ιπτάμενος και απίστευτα τυχερός (video)

Γιώργος Βαρίνος
Ιπτάμενος και απίστευτα τυχερός (video)
Σε ένα τρομακτικό ατύχημα στη Βραζιλία, ο συνοδηγός πετάγεται πολλά μέτρα ψηλά μετά την ανατροπή του αυτοκινήτου και όμως σώζεται.

Βλέποντας το video αδυνατείς να πιστέψεις ότι μετά από αυτό το ατύχημα και τον εκσφενδονισμό του συνοδηγού δεκάδες μέτρα στον αέρα, αυτός έζησε. Συγκλονιστικό ως θέαμα, σου δημιουργεί τουλάχιστον τη βεβαιότητα ότι το όχημα πέρασε πάνω από τον συνοδηγό, ο οποίος, λόγω των συνεχών και με μεγάλη ταχύτητα περιστροφών του αμαξώματος, αρχικά εκτοξεύτηκε στον αέρα. Ωστόσο, μετά την… πτήση του, ο συνοδηγός έπεσε δεξιά στο πρανές του δρόμου, αποφεύγοντας την επαφή με το περιστρεφόμενο αυτοκίνητο.

Θαύμα αποτελεί και το γεγονός ότι ο οδηγός δεν φαίνεται να έπαθε το παραμικρό, καθώς μετά τις αλλεπάλληλες ανατροπές τον βλέπουμε να βγαίνει από το αυτοκίνητο προς αναζήτηση του συνοδηγού του. Το δυστύχημα συνέβη σε μια μεσοανατολική επαρχία της Βραζιλίας, όταν το φορτηγάκι προσπάθησε να προσπεράσει το εμπρός κινούμενο αυτοκίνητο το οποίο κατέγραψε και το συμβάν με την κάμερα. Χωρίς κανείς να γνωρίζει το λόγο, κατά τη διαδικασία της προσπέρασης ο οδηγός έχασε τον έλεγχο, πιθανώς πατώντας τα χώματα στην άκρη του δρόμου κατά την επιτάχυνση και τότε άρχισαν οι ανατροπές. Σύμφωνα με τοπική εφημερίδα της περιοχής ο συνοδηγός υπέστη εγχείρηση για την αποκατάσταση κάποιων σπασμένων οστών, ωστόσο η κατάστασή του είναι σταθερή και δεν υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή του.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!