Πραγματικός ήρωας ο Τζέιμι Φοξ (video)

Γιώργος Βαρίνος
Πραγματικός ήρωας ο Τζέιμι Φοξ (video)
Ο πασίγνωστος ηθοποιός του Χόλιγουντ Τζέιμι Φοξ έγινε ήρωας της πραγματικής ζωής, σώζοντας έναν οδηγό από το φλεγόμενο αυτοκίνητό του.

Με πραγματικό κίνδυνο της ζωής του και σπάνια αυτοθυσία, ο διάσημος ηθοποιός Τζέιμι Φοξ διέσωσε από βέβαιο θάνατο τον 32χρονο Μπρετ Κάιλ του οποίου το Toyota Tacoma ανατράπηκε και έπιασε φωτιά σε δρόμο εμπρός από το σπίτι του Φοξ, στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ. Το ατύχημα συνέβη λόγω μέθης του οδηγού όπως υποστηρίζουν οι αρχές.

Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο, χτύπησε ένα πυροσβεστικό κρουνό και το πεζοδρόμο, με αποτέλεσμα να ανατραπεί πολλές φορές. Το όχημα κατέληξε στην πλευρά του συνοδηγού και έπιασε φωτιά, παγιδεύοντας μέσα τον Κάιλ. Ο Τζέιμι Φοξ αναφέρει πως άκουσε το θόρυβο από το ατύχημα, κάλεσε την αστυνομία και στη συνέχεια πήγε να δει τι συμβαίνει. Το αυτοκίνητο είχε ήδη πιάσει φωτιά, η πόρτα ήταν κλειδωμένη και το παράθυρο κλειστό. Με τη βοήθεια ενός ακόμα άντρα έσπασε το παράθυρο του αυτοκινήτου, έκοψε τη ζώνη ασφαλείας με ένα ξυράφι και τράβηξε έξω τον οδηγό σε ασφαλές σημείο. Στη συνέχεια, το αυτοκίνητο κάηκε ολοσχερώς.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο video από το ρεπορτάζ του καναλιού ABC, ο πατέρας του Κάιλ ευχαριστεί με δάκρυα στα μάτια τον ηθοποιό, που με τη ηρωική κυριολεκτικά παρέμβασή του, έσωσε τη ζωή του γιού του.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!