Ζαλίζεται στην οδήγηση ο Έβανς του Top Gear

Γιώργος Βαρίνος
Ζαλίζεται στην οδήγηση ο Έβανς του Top Gear
Ο νέος παρουσιαστής της δημοφιλέστερης παγκοσμίως εκπομπής αυτoκινήτου Top Gear, ο Κρις Έβανς, παθαίνει ναυτία κατά τη διάρκεια της γρήγορης οδήγησης.

Το να είσαι παρουσιαστής της δημοφιλέστερης στον κόσμο εκπομπής αυτοκινήτου, του Top Gear, και παράλληλα να ζαλίζεσαι κατά την οδήγηση είναι σαν να είσαι καπετάνιος σε πλοίο και να παθαίνεις ναυτία σε κάθε ταξίδι. Ασύμβατο. Ο Κρις Έβανς, ο νέος παρουσιαστής του Top Gear, συνδυάζει όπως δείχνουν τα πράγματα αυτές τις δύο αντικρουόμενες ιδιότητες.

Μετά τις δημοσιεύσεις των βρετανικών εφημερίδων ότι ο Έβανς έχει δυσκολία να… μιλάει κατά την οδήγηση, τώρα αποκαλύπτεται ότι αυτό είναι το λιγότερο σοβαρό πρόβλημα, καθώς, ως συνοδηγός σε γρήγορη οδήγηση, νοιώθει ναυτία. Το πρόβλημα αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της εκπομπής στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, όπου ο Έβανς ήταν συνοδηγός στο νέο R8 με τη συν-παρουσιάστρια και οδηγό αγώνων Σαμπίν Σμίτζ στο πηδάλιο. Κάποια στιγμή ο Έβανς ένοιωσε ναυτία και χρειάστηκε να κατέβει από το αυτοκίνητο για τα… περαιτέρω, όπου και τον συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός.

Τα σχόλια σχετικά με την… «αυτοκινητοσύνη» του νέου κεντρικού παρουσιαστή του Top Gear είναι συνεχή και καυστικά από τον βρετανικό Τύπο και ενισχύονται συνεχώς από τέτοια φαινόμενα. Ωστόσο το BBC προγραμματίζει την έναρξη του νέου κύκλου του Top Gear στις 8 Μαΐου, ο οποίος θα περιλαμβάνει 16 επεισόδια. Έως τότε πιθανώς έχουμε πολλά ακόμα να δούμε και να ακούσουμε.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!