Ώρα για WRC

Νίκος Τσιώκος
Ώρα για WRC
Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι ξεκινάει και το gazzetta.gr σας παραθέτει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το φετινό WRC.

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε και πολλά να πούμε για το φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι, το οποίο ξεκινάει την Πέμπτη (21/1) στο Μόντε Κάρλο. Οι μεγάλες αλλαγές που θα γίνουν στους κανονισμούς ακολουθούν το 2017 και έτσι είχαμε πολύ μικρές σε καλεντάρι και οδηγούς.

Πιο συγκεκριμένα, η Αυστραλία μεταφέρθηκε στο φινάλε της σεζόν, που δινόταν τα τελευταία χρόνια στην Ουαλία, ενώ θα έχουμε 14 αγώνες με την προσθήκη της Κίνας. Σε ό,τι αφορά τους οδηγούς, ο Μαντς Όστμπεργκ επέστρεψε στην M-Sport, με την οποία θα κάνει ντεμπούτο ο Γάλλος Ερίκ Καμιγί, με τον Έλφιν Έλβανς να... υποβιβάζεται στη δεύτερη κατηγορία και τον Οτ Τανάκ να ενισχύει τη νέα προσπάθεια της DMACK.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί η μεγάλη απουσία, η οποία ακούει στο όνομα Citroen, αφού η γαλλική ομάδα αποφάσισε να συμμετέχει σε συγκεκριμένους αγώνες, ενώ θα δουλεύει όλη τη χρονιά πάνω στο αυτοκίνητο του 2017.

Δείτε αναλυτικά εδώ το... review του InMotion για το WRC του 2016 με τις αλλαγές, το καλεντάρι και τις συμμετοχές. Ας ευχηθούμε καλή αγωνιστική χρονιά, λοιπόν, με ωραίους αγώνες και πλούσιο θέαμα στις ειδικές διαδρομές.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!