Θυσίασε τις διακοπές της η McLaren

Νίκος Τσιώκος
Θυσίασε τις διακοπές της η McLaren
Στη McLaren αποφάσισαν να θυσιάσουν τις χειμερινές διακοπές τους, καθώς ο προγραμματισμός είχε γίνει για έναρξη της σεζόν τον Απρίλιο και όχι τον Μάρτιο.

Τρέχουν και δε φτάνουν στη McLaren, καθώς ο αρχικός προγραμματισμός ήταν για έναρξη της σεζόν στις αρχές Απριλίου! Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της περασμένης αγωνιστικής περιόδου έγινε γνωστή η μεταφορά της πρεμιέρας στις 20 Μαρτίου, αλλά στην ομάδα του Γουόκινγκ δεν άλλαξαν κάτι.

Έτσι, οι Βρετανοί αποφάσισαν να θυσιάσουν τις χειμερινές διακοπές τους, ώστε να έχουν έγκαιρα έτοιμο το νέο μονοθέσιο. Πάντως, τη Δευτέρα (18/1) η McLaren ανακοίνωσε ότι τα αποκαλυπτήρια αυτού θα γίνουν στις 21 Φεβρουαρίου. «Το πρόγραμμα σχεδιασμού δεν προοριζόταν γι' αυτό! Οπότε ξέραμε ότι είχαμε ένα πρόβλημα να λύσουμε.

Υπάρχει λιγότερος χρόνος για να γίνει η δουλειά. Πρέπει να περάσουμε όλα τα τεστ ασφαλείας της FIA και να είμαστε έτοιμοι για τις πρώτες δοκιμές. Σε αυτή την περίπτωση δεν μπορείς να επανασχεδιάσεις, πρέπει να κάνεις κάτι διαφορετικό», είπε ο διευθυντής λειτουργίας της McLaren, Σίμον Ρόμπερτς, στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!