Ποιους κινητήρες θα αντικαταστήσει η VW;

Ποιους κινητήρες θα αντικαταστήσει η VW;

Ποιους κινητήρες θα αντικαταστήσει η VW;

Mία νέα οικογένεια κινητήρων 1.5 TSI και 1.5 TDI θα παρουσιάσει η γερμανική μάρκα το 2017 με την ευκαιρία του λανσαρίσματος του Golf όγδοης γενιάς.

Μαζί με την όγδοη γενιά του Golf, θα λανσάρει –όπως φαίνεται- η Volkswagen νέα κινητήρια σύνολα 1.500 κυβικών εκατοστών. Όπως ανέφερε ο Διευθύνων Σύμβουλος της VW, Χέρμπερτ Ντις, στην έκθεση του Ντιτρόιτ, οι νέοι κινητήρες είναι σε εξέλιξη για να βγουν στην παραγωγή το 2017. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του ίδιου, οι 1,5 TSi και 1,5 TDi δεν θα είναι σχεδιασμένοι από λευκή κόλλα χαρτί, αλλά πρόκειται ουσιαστικά για βελτιωμένες εκδοχές των γνωστών και επιτυχημένων 1,4 TSi και 1,6 TDi.

Αναμένεται να υπάρξει νέα τουρμπίνα, όμως τεχνολογίες όπως ο άμεσος ψεκασμός και η απενεργοποίηση των δύο μεσαίων κυλίνδρων σε χαμηλό φορτίο (cylinder on demand), θα διατηρηθούν. Φυσικά στόχος της εταιρείας είναι η η επίτευξη ακόμη χαμηλότερων τιμών κατανάλωσης, ενώ όπως κάθε μοτέρ της Volkswagen, θα διατίθενται σε ποικιλία ιπποδυνάμεων, για την κάλυψη όλων των απαιτήσεων.

Εννοείται, ότι οι νέοι κινητήρες δεν θα αποτελέσουν αποκλειστικό προνόμιο για τα μοντέλα της Volkswagen, αλλά θα τοποθετηθούν και σε αυτοκίνητα των υπόλοιπων εταιρειών του γερμανικού ομίλου.

Best of internet