To 18o τεύχος του InMotion είναι online!

Γιώργος Βαρίνος
To 18o τεύχος του InMotion είναι online!
Το διαδραστικό περιοδικό InMotion είναι εδώ! Το 18ο τεύχος σας περιμένει να το ανακαλύψετε με πλήθος, πληροφορίες, εντυπωσιακές φωτογραφίσεις και πολλά links με πληροφορίες και video! Μην το χάσετε!

Έφτασε το 18ο τεύχος του InMotion by Gazzetta.gr για τους φίλους των τεσσάρων και των δύο τροχών. Το νέο ψηφιακό τεύχος inMotion 18 ενημερώνει και ψυχαγωγεί με πολλά και ενδιαφέροντα θέματα. Παρουσιάζει τους πασίγνωστους ηθοποιούς του Hollywood που είναι και οδηγοί αγώνων, αλλά και τους νικητές της F1 που δεν κατάφεραν να γίνουν πρωταθλητές! Παρουσιάζει την υπέροχη Ferrari 488GTB, αλλά και τις δοκιμές των Ford Mustang, VW Golf 1.0 TSi, Honda Jazz, Peugeot 208, Dacia Sandero, Volvo ΧC60 και του Fiat 500 0.9 TwinAir! Αναλύει το πρωτάθλημα WRC και τι θα πρέπει να περιμένουμε την νέα χρονιά που ξεκινά με το Ράλλυ Μόντε Κάρλο.

Ακόμα σας περιγράφει την εμπειρία της φωτογράφισης στην Ελλάδα του πιο sexy μοντέλου στο MotoGP, της Τατιάνα Σεντίβα! Ενώ οι φίλοι των μοτοσυκλετών θα διαβάσουν τις δοκιμές της υπέροχης Ducati Scrambler X Urban Enduro αλλά και της υπερβολικά δυνατής BMW S1000RR με του 198 ίππους! Διαβάστε το δωρεάν εδώ!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!