Ο Χάμιλτον, ο Άρης και η κολεξιόν!

Νίκος Τσιώκος
Ο Χάμιλτον, ο Άρης και η κολεξιόν!
Ο Λιούις Χάμιλτον... αποκάλυψε την επιθυμία του να... πετάξει στον Άρη, ενώ θα ήθελε να έχει τη δική του κολεξιόν ρούχων!

Για τα μελλοντικά του σχέδια μίλησε ο Λιούις Χάμιλτον, τα οποία δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τη Formula1. Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Βρετανός στο περιοδικό Harpers Bazar... αποκάλυψε την επιθυμία του να... πετάξει στον Άρη, αλλά και να έχει τη δική του κολεξιόν ρούχων!

Μάλιστα, τόνισε ότι είναι μαχητής μέχρι το κόκκαλο σε ό,τι κι αν κάνει στη ζωή του και πως πρέπει να βρει λίγο χρόνο για τον εαυτό του. «Είδα πρόσφατα την ταινία "Ο Αρειανός" και θα ήθελα να πετάξω στον Άρη. Έχω την εντύπωση ότι θα μπορούσα να πάρω μαζί μου μία καυτή νύφη και να φτιάξω μαζί της οικογένεια.

Ήταν η πρώτη χρονιά, που ήμουν για μεγάλο χρονικό διάστημα πραγματικά μόνος», είπε, αρχικά, ο τρις παγκόσμιος πρωταθλητής. Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο βαρύ πρόγραμμα που έχει. «Εργάζομαι υπερβολικά πολύ. Πρέπει να κατεβάσω λίγο ταχύτητα, να προσπαθήσω να απολαύσω λίγο περισσότερο τη ζωή και να πάρω χρόνο για τον εαυτό μου.

Είμαι μαχητής μέχρι το κόκκαλο, είτε πρόκειται για σκουός είτε για τένις, θαλάσσιο σκι ή παιχνίδια στον υπολογιστή. Ακόμη κι αν έπαιζα μπιλιάρδο εναντίον σου (σ.σ.: εννοεί τον δημοσιογράφο που του έπαιρνε τη συνέντευξη), θα ήθελα να νικήσω».

Τέλος, μίλησε και για την κολεξιόν που προαναφέραμε. «Φοράω ευχαρίστως πράγματα, που δε θα φορούσαν άλλοι και μου αρέσει να είμαι trendy. Μετά τη Formula1 θα ήθελα να ασχοληθώ, είτε με τη μουσική, είτε να σχεδιάζω κάποια ημέρα ο ίδιος μία δική μου κολεξιόν».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!