Δύο φοβερά αυτοκίνητα για τον γιο του Σακίλ Ο’Νιλ

Δύο φοβερά αυτοκίνητα για τον γιο του Σακίλ Ο’Νιλ

Δύο φοβερά αυτοκίνητα για τον γιο του Σακίλ Ο’Νιλ

Ο θηριώδης θρύλος του μπάσκετ δώρισε στον 16χρονο γιο του για τα γενέθλιά του δύο καταπληκτικά αυτοκίνητα με…φιόγκο και κορδέλα!

Μέχρι πρόσφατα ζηλεύαμε τον γιο του Φλόιντ Μέιγουεδερ, επειδή έλαβε ως δώρο γενεθλίων από τον διάσημο πυγμάχο πατέρα του μία Mercedes C450 AMG. Ωστόσο, το δώρο του Μέιγουεδερ μοιάζει φτηνιάρικο μπροστά στο δώρο, που πήρε ο γιος του Σακίλ Ο’Νιλ από τον δικό του πατέρα.

Για να ακριβολογούμε, πρόκειται για δώρα, αφού ο 16χρονος Σαρίφ Ο’Νιλ έλαβε στα γενέθλιά του από τον θηριώδη θρύλο του μπάσκετ δύο πανάκριβα αυτοκίνητα. Μία Lamborghini Gallardo και ένα ειδικά βελτιωμένο Jeep Wrangler.

Και τα δύο μοντέλα είχαν το ίδιο ματ μπλε χρώμα, ενώ παραδόθηκαν με τεράστιους φιόγκους και κορδέλες. Η Gallardo του Σαρίφ Ο’Νιλ διέθετε ένα οπτικό κιτ αναβάθμισης, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων έναν μπροστινό προφυλακτήρα στα πρότυπα της Lamborghini Reventon, ενώ στο Wrangler ξεχώριζαν οι συστοιχίες των λαμπτήρων LED, τα φουσκωτά φτερά και τα τρακτερωτά ελαστικά.

Στη γιορτή για τα γενέθλια του νεαρού Ο’Νιλ παρευρέθηκαν 400 καλεσμένοι, έπαιξε μουσική ο διάσημος ράπερ Post Malone, ενώ για το κέτερινγκ των προσκεκλημένων φρόντιζε μία καντίνα με σπέσιαλ χάμπουργκερ και τηγανητές πατάτες. Ο Σαρίφ παίζει μπάσκετ στο κολέγιο και τα πηγαίνει μάλιστα καλά, ενώ η περιουσία του 44χρονου πατέρα του εκτιμάται γύρω στα 250 εκατομμύρια δολάρια!

Best of internet