Θαλαμηγός με γκαράζ και το supercar...δωρεάν!

Gazzetta team
Θαλαμηγός με γκαράζ και το supercar...δωρεάν!
Εξωφρενικά τολμηρό, το Strand Craft 122 είναι ένα ασυμβίβαστο superyacht. Σχεδιασμένο αποκλειστικά γύρω από ένα αυτοκινητιστικό θέμα από τον Έντουαρντ Γκρέι της Gray Design, το σκάφος αυτό είναι ιδανικό γι αυτούς που θέλουν να είναι το κέντρο της προσοχής.

Με γιγάντιο μήκος 122 ποδών (38 μέτρων), καθαρά σχήμα για επίτευξη μεγάλων ταχυτήτων με ρέουσες γραμμές δίχως ρέλια ή διαδρόμους αλλά και βαρύ art deco εσωτερικό το Strand Craft 122 σκοπεύει σαφώς στην υψηλότερη κατηγορία αγοραστών. Γι αυτό άλλωστε και το απόλυτο πολυτελές superyacht κρύβει και μια μεγάλη έκπληξη στο εσωτερικό του. Πέρα από το ελικοδρόμιο, την πισίνα, τις πολυτελείς σουίτες, κρύβει στο υπόγειο parking του ένα εξίσου εντυπωσιακό supercar! Το συγκεκριμένο supercar επίσης σχεδιασμένο από την Grey Design θα έρχεται εφοδιασμένο με έναν V12 κινητήρα απόδοσης 880 ίππων και τελική που αγγίζει τα 380km/h.

Καθώς όλο το project βρίσκεται από το 2010 σε φάση σχεδίασης και εξέλιξης, οι προδιαγραφές αλλάζουν συνεχώς. Διαβάζουμε στο Bestever του 2011, πως το SC122 το κινούν δύο κινητήρες ντίζελ της MTU, 5.766 ίππων ο καθένας με την υποστήριξη ενός ακόμα κινητήρα jet από την Vericor επίσης με απόδοση 5.600 ίππων.

Το σκάφος θα διαθέτει ειδική πόρτα που θα επιτρέπει την έξοδο του supercar από το garage του κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες και ανεξάρτητα από τον ντόκο του κάθε λιμανιού. Φυσικά κρίνουμε άχρηστο το να αναφέρουμε με λεπτομέρειες, την χλιδή την οποία θα συναντάμε στο εσωτερικό του σκάφους και έτσι αφήνουμε τις φωτογραφίες να «μιλήσουν» για εμάς.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!