Ξυστά πέρασε ο θάνατος (video)

Ξυστά πέρασε ο θάνατος (video)

Ξυστά πέρασε ο θάνατος (video)

Ένας φορτηγατζής σταματημένος στην Λ.Ε.Α. έζησε από θαύμα, όταν μια νταλίκα πέρασε ξυστά από δίπλα του με μεγάλη ταχύτητα.

Οδηγός φορτηγού στην Αγγλία βρισκόταν στον αυτοκινητόδρομο M25, όταν κλατάρισε ένα από τα ελαστικά του οχήματός του και αναγκάστηκε να κατέβει για να ελέγξει τι έχει συμβεί. Ο άνδρας απ’ ότι φαίνεται ήταν ιδιαίτερα τυπικός σχετικά με τους κανόνες ασφαλείας, καθώς φόρεσε ολόσωμη αντανακλαστική στολή η οποία θα τον καθιστούσε ευδιάκριτο στα οχήματα, καθώς ήταν σχεδόν νύχτα. Όμως από ότι φαίνεται, για κάποιον άλλο οδηγό φορτηγού αυτό δεν ήταν αρκετό...

Χρειάστηκαν μόλις λίγα δευτερόλεπτα αφού πάτησε στην άσφαλτο, για να εμφανιστεί ο συνάδελφός του που μάλλον δεν αντιλήφθηκε την ύπαρξη του, καθώς πέρασε χιλιοστά δίπλα του με το ρυμουλκούμενο να ακουμπά σχεδόν το σώμα του σταματημένου οδηγού. Ο αυτοκινητιστής ωστόσο είχε τύχη βουνό, καθώς τελευταία στιγμή «ξεγέλασε» τον χάρο, γλιτώνοντας για χιλιοστά! Η σκηνή κυριολεκτικά κόβει την ανάσα, όμως ευτυχώς δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός.

Hard Shoulder near miss, stay safe

Best of internet